
Ο Πανόπουλος τοποθετείται ξανά για την κόντρα με Γερμανού: «Δεν έχουμε καμία διαφορά να λύσουμε»
Ο Δημήτρης Πανόπουλος αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για τη Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Θανάση Πάτρα, τους Weekenders.
Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να διευκρινίσει κάποια σημεία των λεγομένων του, λέγοντας χαρακτηριστικά:
Γερμανού – Πανόπουλος: Θα «λύσουν» on air τις διαφορές τους – Έρχεται τηλεοπτική συνάντηση

«Έγινε πολύ μεγάλη αναπαραγωγή τις προηγούμενες ημέρες για μία δήλωση που έκανα για τη Ναταλία Γερμανού. Πρέπει να πούμε ότι όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο ενός σχολιασμού και μίας συνέντευξης που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη. Η ίδια είπε ότι όταν έχω ανασφάλεια, μου βγαίνει ένας κακός εαυτός. Εγώ σχολιάζοντάς το, είχα δύο επιλογές: να πω υποκριτικά ότι έλα μωρέ υπερβάλει η Ναταλία και δεν είναι έτσι κι είναι πολύ καλύτερη η πραγματικότητα κι η δεύτερη ήταν να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά της, το οποίο έκανα βάσει της εμπειρίας μου 3 χρόνια σε αυτή την εκπομπή. Δεν είχα πρόθεση να πω περισσότερες λεπτομέρειες και δεν θα το κάνω ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Εγώ κρατώ το θετικό όλων ότι η Ναταλία έχει αναγνωρίσει λάθη της και είναι προς τιμήν της αν καταφέρει να τα βελτιώσει αυτά που θέλει» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος ο οποίος συνέχισε λέγοντας:
«Στη μεγάλη εικόνα σε κανένα εργασιακό περιβάλλον δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται κακές συμπεριφορές, ανεξάρτητα από την ιεραρχία και τη θέση, δεν πρέπει να είναι κανένας στο απυρόβλητο. Πρέπει όλοι να έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και να διεκδικήσουν ένα καλό εργασιακό περιβάλλον. Το είμαι ανασφαλής, νιώθω ανασφάλεια, είμαι πιεσμένος, έχω προσωπικά προβλήματα, δεν μπορεί με τίποτα να είναι δικαιολογία για να έχω εγώ κακή συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφό μου. Δεν μπορεί κανένας να επικαλεστεί ότι στην τηλεόραση συνέβαιναν πάντα αυτά και θα συμβαίνουν. Αυτός είναι ωχαδελφισμός, που κρατά για πάντα ανοιχτό το παράθυρο, για να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Αν βάλουμε τέλος σε αυτό, θα φτιάξουν για όλους τα πράγματα. Κακές μέρες έχουμε όλοι, το θέμα είναι πώς συμπεριφερόμαστε σε αυτές τις κακές ημέρες. Το εύρος μίας κακοποιητικής συμπεριφοράς σε ένα εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ μεγάλο κι έχει διαφορετικές επιπτώσεις στους ανθρώπους που το υφίστανται».
«Εγώ δεν θέλω να πω περισσότερα, κρατώ τα καλά κι έχω μία χαρά σχέση με τη Ναταλία. Διάβασα ότι θα πάμε καλεσμένοι στο Καλύτερα Δε Γίνεται να λύσουμε διαφορές. Δεν έχουμε καμία διαφορά να λύσουμε, τα έχουμε συζητήσει και δημόσια» επεσήμανε σε άλλο σημείο του μονολόγου του στους Weekenders.
«Η δήλωσή μου είχε 2 σκέλη, το πρώτο ήταν ότι στις καλές ημέρες θέλω να δουλεύω εκεί για πάντα και στις κακές δεν θέλω να δουλεύω εκεί λεπτό. Έμφαση δόθηκε στο δεύτερο κι ενδεχομένως δίκαια γιατί οι άνθρωποι δεν κρίνονται τόσο από τις καλές ημέρες σε μία δουλειά, αλλά από το πως συμπεριφέρονται στις κακές. Δικαίως ή αδίκως όλοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους κι ας είναι αυτή η συζήτηση αφορμή για να βελτιώνονται τα εργασιακά περιβάλλοντα και να γυρνούν οι άνθρωποι ήρεμοι στο σπίτι τους… Δεν πηγαίνεις στη δουλειά για να χαλάσεις το στομάχι σου. Μόνοι μας θα βάλουμε τέλος σε αυτό. Το πάντα θα συμβαίνει για τη δική μου τη γενιά δεν επιτρέπεται και δεν θα ισχύσει» είπε καταλήγοντας ο Δημήτρης Πανόπουλος.