
«Δεν αντέχω τον Λιάγκα – Η εκπομπή του είναι ακόμα κίτρινη»
Η Μέγκι Ντρίο επέστρεψε με τις αιχμηρές της δηλώσεις, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχαστρο τον Γιώργο Λιάγκα και το τηλεοπτικό του ύφος, που όπως είπε, παραμένει… κίτρινο.
Το γνωστό μοντέλο μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στην επιστροφή του GNTM, σχολίασε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αποκάλυψε ποια εκπομπή δεν αντέχει να παρακολουθεί στην τηλεόραση.
Κωνσταντίνος Βασάλος: Η δημόσια συγγνώμη σε Λιάγκα-Βουλγαράκη: «Δεν ήθελα να προκαλέσω κάτι τέτοιο»

«Να επιστρέψει το GNTM και εύχομαι αυτή τη φορά να κάνουν σωστές επιλογές με βάση την κριτική επιτροπή», είπε χαρακτηριστικά. Όταν η συζήτηση πήγε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολίασε: «Είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, αλλά δεν ξέρω… Τώρα τελευταία έχει χάσει κιλά και δεν μου αρέσει αισθητικά. Πρέπει να προωθούμε το πρότυπο του υγιούς μοντέλου, που τρώει και δεν είναι “στέκα”».
Όσο για το ποια εκπομπή δεν μπορεί να βλέπει, η Μέγκι δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της: «Τον Λιάγκα στον ANT1. Νομίζω ότι συνεχίζει να είναι μια κίτρινη εκπομπή. Σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με τον τρόπο του. Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο γλυκούλης», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι:
Διαβάστε επίσης:
Λιάγκας: Δεν θα τσικνίσουμε στην αρχή, τα θέματα είναι σοβαρά, δεν μπορούμε να κάνουμε χαβαλέ τώρα
Χαμός στο Πρωινό! «Η ανοησία είναι ανίκητη…» - Η παρέμβαση του Λιάγκα
Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγήκε στον αέρα το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα