Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η αρχική συμφωνία, το αίτημα της Αθηνάς & η παραβίαση του όρου
Media

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η αρχική συμφωνία, το αίτημα της Αθηνάς & η παραβίαση του όρου

To Πρωινό σχολίασε το εξώδικο που έστειλε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου μετά την παραβίαση ενός όρου της συμφωνίας που έκαναν μετά τον χωρισμό τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ στο Πρωινό για το εν λόγω θέμα τονίζοντας ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι δυσαρεστημένος με την πρώην σύζυγό του.

Η αρχική συμφωνία τους ανάμεσα ήταν ότι κανείς από τους δύο δεν θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με νέο σύντροφο για δύο χρόνια, προκειμένου να προστατευθεί η ψυχική υγεία τους και να αποφευχθεί η σύγχυση λόγω της ηλικίας τους.

Οικονομάκου: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει - «Δεν θα πω τίποτα, όπως δεν λέω ποτέ»

oikonomakou-mixopoulos-11.jpg

Στη συνέχεια η ηθοποιός ζήτησε τα δύο χρόνια να γίνουν ένα… και έγινε δεκτό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, όμως και αυτός ο όρος καταπατήθηκε από την Αθηνά Οικονομάκου.

Φίλιππος Μιχόπουλος: To εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου – Ο όρος που παραβίασε 3 φορές

«Σύμφωνα πάντα με τη μεριά του κ. Μιχόπουλου ο χρόνος αυτός καταπατήθηκε από την κα Οικονομάκου» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved