.jpg?t=YtkvxalG3mDEdBHZnWEEkA)
Νίνο: Tο παρελθόν είναι τόσο ασήμαντο μπροστά στην απώλεια του πατέρα μου
Ο Νίνο μίλησε στο Happy Day για τον θάνατο του πατέρα του, αλλά αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την πρώην σύντροφό του, τη Ζόζεφιν.
Για τον θάνατο του πατέρα του, ο τραγουδιστής τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο αλλά το υποσχέθηκα ότι θα είμαι δυνατός . Έχω το DNA του».
Και σε άλλο σημείο είπε ο Νίνο«Για να τελειώνουμε, προσπαθώ να συνηθίσω την απώλεια του πατέρα μου, την απουσία του κάθε μέρα. Δεν είχαμε μία σχέση μια φορά το μήνα. Μιλούσαμε τρεις φορές την ημέρα. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Προσπαθώ να συνηθίσω ότι δεν θα τον ξαναδώ».
Συγκινεί ο Νίνο: «Είναι μια δύσκολη περίοδος - Δεν συνηθίζεται ο πόνος»
.jpg?t=0N--SNt7rmsXxecbJWg1GA)
Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την Ζόζεφιν ο τραγουδιστής υπογράμμισε: «Το παρελθόν είναι τόσο ασήμαντο μπροστά στην απώλεια του πατέρα μου. Είναι σαν να μου λένε ότι αλλάξανε τραπεζομάντηλα σε ένα εστιατόριο στην Κατερίνη. Δεν με ενδιαφέρει…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω
Νίνο: Δημοσίευσε συνομιλία και προκάλεσε πανικό: «Ποιος είναι αυτός;» - «Είσαι τρελός, τοξικός»
Νίνο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του και τα καρφιά στη Ζοζεφίν μετά το βίντεό της