Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Η αντικατάσταση του Δημήτρη Ήμελλου στο θέατρο ήταν “παράξενη” συνθήκη»
Media

Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Η αντικατάσταση του Δημήτρη Ήμελλου στο θέατρο ήταν “παράξενη” συνθήκη»

 

Στο Buongiorno μίλησε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος για την συμμετοχή του στην σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», αλλά και τον Δημήτρη Ήμελλο που έφυγε νωρίς.

 

«Είναι μια προσεγμένη δουλειά και οι άνθρωποι που την κάνουν την κάνουν με αγάπη. Όλοι οι ρόλοι είναι μια πρόκληση αλλά ο δικός μου είχε μία δυσκολία: ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο. ο κόσμος είναι εκστασιασμένος με την σειρά. Μέσα από τη σειρά κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι πιστός. Δεν ήρθα πιο κοντά στην εκκλησία με τον ρόλο μου, αλλά κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι θέλουν αυτό το καταφύγιο», είπε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

xanthopoulos-dimitris.jpg

Για τα παιδιά του και την οικογένειά του ανέφερε: «Έχω δύο παιδιά. Η κόρη μου σπουδάζει κινηματογράφο. Ο γιος μου πηγαίνει λύκειο».

Για την «αντικατάσταση» του Δημήτρη Ήμελλου, καθώς ο ηθοποιός «έφυγε» από την ζωή, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος υπογράμμισε πως, «ήταν παράξενη γιατί ήξερα την κατάσταση της υγείας του. Ένα μέρος μου προσπαθούσε παραπάνω για να τον τιμήσει».

Δημήτρης Ξανθόπουλος για Δημήτρη Ήμελλο: «Ήξερα πια ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα»

Παραλία – Ξανθόπουλος: «Δεν θα ήθελα να έχει κακό τέλος ο Σήφης»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved