Καινούργιου κατά Λύτρα: «Επιεικώς απαράδεκτος. Βλαχάρα η μάνα του παιδιού του;»
Media

Καινούργιου κατά Λύτρα: «Επιεικώς απαράδεκτος. Βλαχάρα η μάνα του παιδιού του;»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε σήμερα 20/3 στην εκπομπή της τα όσα ειπώθηκαν χθες από τον Απόστολο Λύτρα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Τα όσα είπε ο δικηγόρος για την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. (Δείτε τι ειπώθηκε ΕΔΩ).

«Με συγχωρείτε, αλλά ακόμα και όλο το δίκιο του πλανήτη να έχει, που κατά τη γνώμη μου δεν το έχει, αλλά ο τρόπος του είναι επιεικώς απαράδεκτος. Εγώ του το είπα και χθες: "Έχετε γίνει πάρα πολύ επιθετικός".

Πολυζωγοπούλου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την επίθεση του Λύτρα: «Είναι πολύ αναστατωμένη»

katerina_kainougiou_

Ο κ. Λύτρας, μετά από αυτό που του έχει συμβεί και ο ίδιος το προκάλεσε, προσπάθησε μετά τουλάχιστον μετά την αποφυλάκισή του να δείξει κάπως μια μεταμέλεια, μια μεταστροφή, όχι ότι συγχωρείται, αλλά κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Ξαφνικά, τον βλέπουμε ξανά επιθετικό και να χρησιμοποιεί ένα πολύ απρεπές λεξιλόγιο και να αναφέρεται στη μάνα του παιδιού του ως “βλαχάρα”. Τι είναι αυτά;».

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: «Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το ήξερα» - Η αναφορά στον σύζυγό της Θέμη Σοφό

Απόστολος Λύτρας: Το τρυφερό τετ α τετ με τη νέα του σύντροφο σε εστιατόριο στα Χανιά

Βαρύ το πένθος για τον Απόστολο Λύτρα - Πέθανε ο πατέρας του

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved