Βαρθακούρη για Μικρούτσικο: «Όταν έχεις κάνει ελεύθερη πτώση, να έχεις μεγαλοψυχία»
Media

Βαρθακούρη για Μικρούτσικο: «Όταν έχεις κάνει ελεύθερη πτώση, να έχεις μεγαλοψυχία»

Το Πρωινό: Απάντηση και στον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε σήμερα 20/3 η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Με ευγένεια και σεβασμό προς το πρόσωπό του απάντησε σε αυτά που είπε ότι δεν είχε τηλεοπτικές προτάσεις και γι΄αυτό δεν κάνει τηλεόραση.

«Ειπώθηκε από τον κύριο Μικρούτσικο ότι δεν έχεις προτάσεις και γι’ αυτό δεν κάνεις τηλεόραση. Εγώ γνωρίζω ότι όλο αυτό το διάστημα είχες προτάσεις, αλλά επέλεξες να μην κάνεις τηλεόραση», της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ γελοίο και μικρό εκ μέρους μου να βγω και να απαντήσω τι είχα, αν είχα και αν δεν είχα. Το γνωρίζουν αυτοί που μου έχουν προτείνει πράγματα και εγώ. Έχω ένα πολύ μεγάλο πρότυπο στη ζωή μου και είναι ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου είναι επιχειρηματίας, ξεκίνησε από τη Νέα Ιωνία, του πήγαν όλα καλά, δούλεψε πολύ, αλλά κι αυτόν τον έπιασε η κρίση. Μου έλεγε ότι θα τα καταφέρει.

Ο Θεός τον αξίωσε να ξανασηκωθεί και ήταν το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή μου. Ο πατέρας μου μού έμαθε να μη γονατίζω ποτέ. Ο κύριος Μικρούτσικος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα του να πέφτεις και να ξανασηκώνεσαι», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Βαρθακούρη κατά Χρηστίδου: «Είχε αγωνία αν θα κάνει νούμερα ο Λιάγκας»-Το παράπονο από την Τσιμτσιλή

1742469654893-625661842-antelina.jpg

Και συνέχισε: «Επειδή λοιπόν σέβομαι την ιστορία του, δεν θα πω κουβέντα. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, τον παίρνεις για να κάνεις νούμερα, είναι ιντριγκαδόρος, είναι πολύ καλός, τον έχω ζήσει στο Big Brother, έβλεπα και τον Χάρη που δεν περνούσε εύκολα, αλλά μπορούσα να εκτιμήσω το μυαλό του.

Όταν έχει λοιπόν όλα αυτά τα προσόντα, πρέπει να έχεις και τη σοφία. Συνδυάζεται το μυαλό με την καρδιά; Όταν είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου και έχεις κάνει ελεύθερη πτώση και σου έχει δοθεί η ευκαιρία με μια νέα γυναίκα που μπορεί να θέλει να κάνει και κάτι, έχεις τη μεγαλοψυχία -ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν έχει πρόταση- να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν το έκανε, δεν θα το κρίνω ποτέ, σέβομαι την πορεία του, θα το κρίνει ο κόσμος που παρακολουθεί».

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 4 χρόνια

Βαρθακούρη στο Πρωινό: Η κυρία Χρηστίδου ζήτησε συγνώμη στο τηλέφωνο, δεν το επανέλαβε στο Happy Day

Σκορδά για υπόθεση Βαρθακούρη-Χρηστίδου: Το είπε η Αντελίνα σε εμένα, δεν μπορώ να μεταφέρω πράγματα

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved