
Μεσσαροπούλου: «Η Αντελίνα κάνει αυτό που κατηγόρησε τη Σίσσυ. Εγώ όλο αυτό δεν το καταλαβαίνω»
Τα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη χθες 20/3 στο Πρωινό του Λιάγκα, σχολίασαν σήμερα 21/3 στο Happy Day.
Εκτός από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την άποψή της για το θέμα είπε και η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Εγώ όλο αυτό δεν το καταλαβαίνω. Επειδή την ξέρω και έχουμε καλή επικοινωνία, αυτό που γίνεται δεν το καταλαβαίνω. Η Αντελίνα θέλει εδώ και καιρό να δώσει συνέντευξη για να μιλήσει για την αλλαγή της, για το ότι έμεινε εκτός, για τα μαθήματα που πήρε από όλη αυτή τη διαδικασία.
Η Τσιμτσιλή απαντά στη Βαρθακούρη: «Δεν είχα την ανάγκη να σε πάρω τηλέφωνο γιατί…»

Γιατί να συνδυαστεί όλο αυτό που ήθελε να δώσει και να επικοινωνήσει με ένα περιστατικό που τη δεδομένη στιγμή δεν είχε και συνέχεια. Μετά την επικοινωνία που είχε με την Σίσσυ εμφανίστηκε στον Λιάγκα τηλεφωνικά και είπε την άποψή της, η Σίσσυ μετά δεν ξαναβγήκε να δώσει έκταση.
Η άποψή της έγινε σαφής, την καταλάβαμε, εγώ συμφωνώ μαζί της. Η Σίσσυ σήκωσε την σημαία της πατριαρχίας και η Αντελίνα της νοικοκυράς», είπε στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου σημειώνοντας λίγο μετά: «Η Αντελίνα κάνει αυτό που κατηγόρησε τη Σίσσυ».
Δείτε εδώ το απόσπασμα από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
Βαρθακούρη κατά Χρηστίδου: «Είχε αγωνία αν θα κάνει νούμερα ο Λιάγκας»-Το παράπονο από την Τσιμτσιλή
Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 4 χρόνια
Βαρθακούρη στο Πρωινό: Η κυρία Χρηστίδου ζήτησε συγνώμη στο τηλέφωνο, δεν το επανέλαβε στο Happy Day