
Λειβαδάς-Τα τετράγωνα των αστέρων: Η περιπέτεια με την Τσαλιγοπούλου, το αλκοτέστ & το Τζιβαέρι
Στο τηλεπαιχνίδι Τα Τετράγωνα των Αστέρων βρέθηκε ο Κώστας Λειβαδάς το βράδυ του Σαββάτου 22/3 και αποκάλυψε μία αξέχαστη περιπέτεια που είχε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
«Στη νύχτα συμβαίνουν τρομερά πράγματα. Ήταν χειμώνας του ’99 και επειδή εκείνο το βράδυ παίζαμε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Δημήτρη Μπάση, εκείνο το βράδυ δεν έπρεπε να οδηγήσει η Ελένη, γιατί είχαμε πιει λίγο παραπάνω μετά από Σαββατιάτικη παράσταση που είχε τελειώσει στις 4 το πρωί.
Πήγα κι εγώ μπροστά και της είπα να μην πάμε από την πλατεία Καραϊσκάκη, και πήγε ακριβώς στην πλατεία Καραϊσκάκη. Δεν πρόλαβα δηλαδή να της πιάσω τα χέρια από το τιμόνι.
Κώστας Λειβαδάς: «Οι τηλεπερσόνες επιβάλλονται των αληθινών αξιών»

Εκεί μας σταματάνε – η Ελένη είναι σε μία εποχή που έχει αλλάξει εντελώς το φιζίκ της – εκείνο το βράδυ φορούσε σκουφάκι, είχε κάνει κοτσιδάκια τα μαλλιά της και φορούσε γυαλιά, δεν θα μπορούσε να το κάνει χειρότερο.
Μας σταμάτησαν για αλκοτέστ… Δεν πείθεται να πει “είμαι η Ελένη Τσαλιγοπούλου” και να ζητήσει ταπεινά μια δεύτερη ακρόαση, και της λέει ο αστυνομικός: “Πάω να σας φέρω το μηχάνημα γιατί μυρίζει από εδώ. Αν είσαι η Ελένη Τσαλιγοπούλου, βγείτε τώρα από το παράθυρο και πείτε το Τζιβαέρι”», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λειβαδάς.
Κώστας Λειβαδάς: Τι αποκάλυψε για την ιστορία του τραγουδιού «Για να σε συναντήσω»