Τανιμανίδης: «Με κορόιδευαν για το Dragons’ Den – Τώρα το βλέπει κόσμος που δεν βλέπει τηλεόραση!»
Media

Τανιμανίδης: «Με κορόιδευαν για το Dragons’ Den – Τώρα το βλέπει κόσμος που δεν βλέπει τηλεόραση!»

Στην εκπομπή Weekenders εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Dragons’ Den στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σημασία της εκπομπής, η οποία, όπως σημείωσε, δίνει έμπνευση στους νέους να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

«Πιστεύεις εσύ ότι τα βρήκαμε;»-Το Reunion έριξε αυλαία & Τανιμανίδης-Μαυρίδης απάντησαν επιτέλους

e5365bba-tanimanidis.jpg

«Έχουμε δύο νέους σε ηλικία Dragons, κάτι που θεωρώ σημαντικό γιατί λειτουργούν ως πρότυπα», ανέφερε, προσθέτοντας πως όταν ξεκίνησε η συζήτηση για το concept της εκπομπής, υπήρξαν αμφιβολίες σχετικά με την αποδοχή του στην Ελλάδα.

«Όταν συζητούσα για το Dragons’ Den, ήταν προσβλητικό για εμένα να ακούω ότι το επιχειρείν δεν έχει θέση εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του πορεία, τονίζοντας ότι δεν μετάνιωσε που αποχώρησε από το Survivor.

«Το World Party ήταν δική μου δημιουργία και είμαι υπερήφανος. Το Dragons’ Den σήμερα το παρακολουθεί και κόσμος που έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση», σημείωσε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε, επίσης, πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του Reunion, τονίζοντας τη θετική ανταπόκριση του κοινού.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπόμπα–Τανιμανίδης: Nέες μαγικές εικόνες απο το ταξίδι στο Μαρόκο-Η περιπέτεια συνεχίζεται...

Family travel στο Μαρόκο για Μπόμπα και Τανιμανίδη - Το νέο βίντεο με τις κόρες τους

Χριστίνα Μπόμπα: Άνοιξε τις ντουλάπες των κοριτσιών της – Cute αξεσουάρ, ρούχα και παπούτσια

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved