Μανώλης Κονταρός: «Η δική μου ψυχή δεν σταμάτησε ποτέ να χορεύει» - Η αναφορά σε Βανδή-Μπισμπίκη
Media

Μανώλης Κονταρός: «Η δική μου ψυχή δεν σταμάτησε ποτέ να χορεύει» - Η αναφορά σε Βανδή-Μπισμπίκη

Ο Μανώλης Κονταρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στα παιδιά του, την αγάπη του για τη μουσική αλλά και τη φιλία του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν δουλεύω τις ημέρες του Πάσχα. Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου. Δυστυχώς οι οικογένειες λίγο αποξενώνονται.

Η σύζυγός μου έχει κρατήσει το σπίτι μας. Έλειπα πολύ. Δεν έχω χαρεί τα παιδικά χρόνια των παιδιών μου. Τώρα είναι πολλοί κίνδυνοι που μπορούν να μπλέξουν τα παιδιά. Στα social μπορεί να σε προσεγγίσει εύκολα κάποιος. Και εμείς οι γονείς δεν είμαστε πολύ πάνω από τα παιδιά. Είναι λάθος που παίρνουμε κινητά στα παιδιά για να ασχολούνται. Έχω δυο γιους και δυο κορίτσια.»

kontaros-3.jpg

Και τόνισε: «Η δική μου ψυχή δεν σταμάτησε ποτέ να χορεύει. Όταν σταματήσει, αργοπεθαίνει ο άνθρωπος. Ήμουν με πυρετό, χθες ήμουν καλύτερα, ανέβηκα στην Αθήνα και είδα την αγαπημένη μου ομάδα. Παρόλο που ήμουν ταλαιπωρημένος, μου έδωσε ζωή.»

Και όταν ρωτήθηκε για το εάν θα παντρευτούν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είπε: «Όταν αποφασιστεί θα το μάθετε. Εγώ τον Βασίλη τον γνώρισα από την Δέσποινα. Ο Βασίλης ήταν καλός φίλος με παιδικούς μου φίλους αλλά εγώ δεν τον είχα γνωρίσει».

Μανώλης Κονταρός: «Ανησυχώ για τα κορίτσια μου, φοβάμαι στην κοινωνία που μεγαλώνουν»

Μανώλης Κονταρός: «Πολλοί έλεγαν ότι ο Κονταρός τέλειωσε επαγγελματικά»

Η βόλτα του Παύλου Ντε Γκρες, τα γενέθλια του Καλίδη και η νυχτερινή έξοδος Μπαζάκα - Κιμούλη

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved