Media

Δέσποινα Βανδή: Η νέα δήλωση για την Άννα Βίσση που θα συζητηθεί

Gossip-tv Team

Δέσποινα Βανδή: Τα σχέδια για τη συνεργασία που θα συζητηθεί και η νέα της.... φίλη, Άννα Βίσση - Όσα δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η συνάντησή τους στη σκηνή του J2US έδωσε και το τέλος της φημολογούμενης κόντρας τους, μια... κόντρα για την οποία είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί πάρα πολλά.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ήταν να μην κάνουν την αρχή καθώς η μία συνάντηση έφερε την άλλη και έτσι οι δύο πετυχημένες τραγουδίστριες φαίνεται να έρχονται όλο και πιο κοντά, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ετοιμάζει μια απολαυστική συναυλία για το Σπίτι με το Mega την οποία και θα παρακολουθήσουμε αυτό το Σάββατο. Μιλώντας στις κάμερες η τραγουδίστρια δήλωσε την ανυπομονησία της προκειμένου να συνεργαστεί πρώτη φορά με την Άννα Βίσση. Αυτό σίγουρα δεν θα το περιμέναμε μέχρι πριν ένα χρόνο...

"Με την Άννα συζητάμε και θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε και οι δύο μαζί στη σκηνή, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω να σας πω κάτι ως δεδομένο. Με την Άννα νιώθω πως αυτή η αίσθηση που είχα από την αρχή, όταν βρεθήκαμε στο J2US, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια" δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved