Media

Eurovision 2022: Αμάντα Γεωργιάδη: Εικόνες από το video clip της ελληνικής συμμετοχής στη Σύμη!

Gossip-tv Team

Eurvovision 2022: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το video clip για το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής έχει πραγματοποιηθεί στη Σύμη και τα στοιχήματα το δείχνουν ήδη στην πεντάδα.

Έίναι ο αγαπημένος διαγωνισμός τραγουδιού, ο οποίος και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών επί σειρά ετών, μιας και κάθε χρόνο τον παρακολουθούν φανατικά και ανυπομονούν για τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το οποίο προβλήθηκε και στην εκπομπή "Στούντιο 4" η Αμάντα Γεωργιάδη, η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, βρίσκεται στη Σύμη, όπου και πραγματοποιεί τα γυρίσματα για το video clip για το τραγούδι της. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται, καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε τη μουσική, ούτε και τους στίχους, αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια αξιόλογη δουλειά.

Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι από τις χώρες που έχουν δηλώσει τους εκπροσώπους τους, έχουν ήδη ξεκινήσει να παίζονται τα γνωστά "στοιχήματα", τα οποία και έχουν κατατάξει την Ελλάδα μέσα στην πρώτη πεντάδα, μόνο και μόνο από την εμφάνισή της. Σύμφωνα με τιε πρώτες πληροφορίες, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα στις αρχές Μαρτίου, ενώ ο διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved