Media

MasterChef: Ξεκίνησαν να μιλούν για... τρίχες- Οι κριτές σχολίασαν τις μπούκλες του!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-2) παρακολουθήσαμε την τελευταία φάση του bootcamp, η οποία και οδήγησε τους παίκτες στο σπίτι του διαγωνισμού. 

Πολλές ήταν οι μαγειρικές μονομαχίες που έκαναν εντύπωση, με κάποιες μάλιστα να κάνουν τους κριτές αρκετά αναποφάσιστους, για το που τελικά θα δώσουν το εισητήριο για το σπίτι.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Χριστόφορου και του Νίκου, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους, για να φτιάξουν τα πιάτα τους, αν και υπήρχαν κάποια μικρά εμπόδια, τα οποία δεν τους άφησαν να φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν στο απόλυτο. Ο Νίκος ήταν εκείνος που είχε το πλεονέκτημα και επέλεξε σαν βασικό υλικό το φιλέτο κοτόπουλο, μιας και το θεώρησε ως το πιο βατό υλικό, για να κάνει αρκετές παρασκευές.

Ο Χριστόφορος ήταν εκείνος που μπήκε στην αποθήκη και πήρε όλα τα υλικά, για να φτιάξουν οι δυο τους τα πιάτα τους. Εκεί είχε και κάποιο ατύχημα, μιας και έπεσε και ξεκίνησε... τα γαλλικά. Λίγο πριν την κριτική των πιάτων τους, οι κριτές ρώτησαν τον Χριστόφορο το τι ακριβώς συμβαίνει με τα μαλλιά του, μιας και είχαν λατρέψει τις μπούκλες του!

Μάλιστα ο Χριστόφορος είπε χιουμοριστικά: "Τώρα άμα σας πω την ιστορία με τα μαλλιά μου θα γελάσετε. Στην πρώτη καραντίνα τα είχα αφήσει, μετά τα κούρεψα και τώρα τα αφήνω και πάλι. Θέλω να τα αφήσω μακριά. Έχει και κομμώτρια μέσα στο σπίτι; Εδώ δεν είναι και το GNTM, φέρτε μια κομμώτρια να μας περιποιηθεί".

Μετά την δοκιμή των πιάτων τους, οι κριτές είπαν ότι και οι δυο άξιζαν να πάρουν μια ποδιά, η οποία τελικά κατέληξε στον Χριστόφορο, ο οποίος σάστισε και δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβαινε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved