Media

Σασμός: Συγκλονιστικό το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο! Οι Βρουλάκηδες σημαδεύουν με όπλα τον Μαθιό

Gossip-tv Team

Σασμός: Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έφτασε στο τέλος του της σειράς που κρατάει το ενδιαφέρον μας στο... κόκκινο!

Και ενώ απόψε είδαμε τον Άγγελο και τη Στέλλα να προσπαθούν να τα ξαναβρούν αλλά εκείνη να κλαίει για τον Αστέρη που τον βλέπει χτυπημένο στη φυλακή αλλά και τη Βασιλική να παίρνει μεγάλη λαχτάρα που μαθαίνει πως κάποιοι παρακολουθούν τον γιο της, τον Νικηφόρο, η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση και να μη φέρει στον κόσμο το παιδί που έχει από τον Γιώργη ο οποίος έτσι και αλλιώς την κάνει να νιώθει "σκουπίδι".

Στο επόμενο επεισόδιο όμως, ο Μαθιός θα έρθει πραγματικά αντιμέτωπος με τα ξαδέλφια του Πετρή που δεν έχουν ησυχάσει παρά τα παρακάλια της γιαγιάς Ρηνιώς και της Μαρίνας.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να έχουν πει στα ανίψια τους που δεν θέλουν εκδίκηση, όμως εκείνοι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για τον χαμό του Πετρή. Έτσι, όπως είδαμε στο τρέιλερ που έπαιξε αμέσως μετά το αποψινό (24/2) επεισόδιο, ο Μαθιός θα βρεθεί κάπου απόμερα και τότε οι Βρουλάκηδες θα βρουν την ευκαιρία να τον απειλήσουν με όπλο.

Η σκηνή είναι συγκλονιστική καθώς ο Μαθιός, αντιμετωπίζοντας πλέον κατάματα την απειλή και τον θάνατο, ξεστομίζει από τα χείλη του το όνομα της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε, της Βασιλικής.

Όμως τι θα συμβεί στη συνέχεια; Τα spoiler που ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν λένε πως ο Μαθιός την τελευταία στιγμή θα σωθεί από τα χέρια των Βρουλάκηδων και μένει να δούμε το... τρικ στο σενάριο που θα αναπτερώσει και πάλι το ηθικό των φαν της σειράς που δεν θέλουν να δουν ακόμα έναν πρωταγωνιστή να αποχωρεί από το καστ του Σασμού.

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved