Media

MasterChef: Το «μπέρδεμα» του Γιάννου για την κάρτα ασυλίας- Τι δήλωσε στους κριτές!

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Γιάννος ήταν εκείνος που κέρδισε το προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας, με την κάρτα ασυλίας να περνά αυτόματα στα χέρια του.

Στην σημερινή (15-3) δοκιμασία αποχώρησης, είδαμε ότι η Φανή, ο Δημήτρης, η Καλλιόπη, ο Παναγιώτης, ο Σταύρος και ο Μάριος ήταν οι υποψήφιοι, που θα έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Πριν από την έναρξη της δοκιμασίας και πριν γίνει η αποκάλυψη του πιάτου, όπου οι παίκτες θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά, οι κριτές ρώτησαν τον Γιάννο αν θα κάνει ο ίδιος την χρήση της κάρτας ασυλίας και αν θα οδηγήσει, με αυτόν τον τρόπο, κάποιον από τους έξι παίκτες στον εξώστη.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ότι ακόμα και αν έκανε χρήση της κάρτας, κανένας από τους παίκτες δεν θα κατέβαινε κάτω, μιας και οι υποψήφιοι ήταν ήδη αρκετοί. Ο Γιάννος, σε εκείνο το σημείο, είπε με ειλικρίνεια ότι θα ήθελε να δώσει την ασυλία στον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος δέχεται από παντού επιθέσεις και ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα ήθελε να σταματήσει να γίνεται αυτό.

Ο μόνος λόγος που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν το έκανε ήταν γιατί μετά θα είχε πρόβλημα με τον Μάριο, αλλά και τον Παναγιώτη, τους οποίους και θεωρεί ότι θα έπρεπε εξίσου να σώσει.

Ο Δημήτρης, μετά από τα λεγόμενα του Γιάννου, είπε: "Είναι κάτι μου με τιμάει και ελπίζω όλοι να καταλάβουν ότι ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει μαγειρικός και ότι έχουμε έρθει για αυτόν τον σκοπό και όχι για να υπάρχουν εντάσεις. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, ούτε και τους έχω ενοχλήσει ποτέ σε τίποτα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved