Media

Σασμός: Η Αργυρώ αποκάλυψε τα πάντα για τη Σεμίνα και το twitter την «στόλισε» όπως ποτέ άλλοτε!

Gossip-tv Team

Σασμός: Τον χειρότερό της εαυτό έβγαλε η Αργυρώ μετά την κατάθεση της Σεμίνας που αθωώνει ουσιαστικά τον Αστέρη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26-04) την είδαμε να μιλάει με τον δικηγόρο της οικογένειας, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τη ζωή της Σεμίνας πριν γνωρίσει τον Πετρή.

Μίλησε για όλα, για το μπλέξιμο με την αρχαιοκαπηλία ακόμη και για το γεγονός ότι εκδιδόταν επί πληρωμή, προκειμένου να βοηθήσει τον δικηγόρο να διαλύσει τη μάρτυρα.

Αυτές οι αποκάλυψες θύμωσαν όλους τους χρήστες του twitter που μπορεί μέχρι τώρα να ήταν συνεχώς στο πλευρό της, όμως αυτή τη φορά την στόλισαν όπως ποτέ άλλοτε.

Στο σημερινό επεισόδιο

Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους… Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη πιέζει τη Σεμίνα προσπαθώντας με έμμεσο τρόπο να θέσει υπό αμφισβήτηση την κατάθεσή της.

Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία. Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχτεί πυροτέχνημα;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved