Media

Σασμός: Το μονόλεπτο βίντεο Φραγκιαδάκη-Παυλή που θα ακούσεις την Κρητική διάλεκτο όπως ποτέ ξανά

Gossip-tv Team

Σασμός: Μπορεί η σειρά να είναι ήδη στον δεύτερο κύκλο της όμως αυτό το μονόλεπτο βίντεο είναι αυτό που θες για να καταλάβεις πως οι ιστορίες διαδραματίζονται στην Κρήτη.

Φραγκιαδάκης και Παυλής σε κρεσέντο Κρητικής διαλέκτου. Μπορεί τα μισά από αυτά που θα ακούσεις να μην τα καταλάβεις, σίγουρα όμως οι ήρωες έχουν πιάσει ξεκάθαρα τον παλμό!

Στο σημερινό επεισόδιο

Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved