Media

Σασμός: Το #cancelstavros επανήλθε στο Twitter που απαιτεί να αφήσει Αργυρώ-Αστέρη ήσυχους!

Gossip-tv Team

Σασμός: Η κίνηση του Σταύρου να πάει να βρει τον Αστέρη στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό και να τον απειλήσει δίνοντάς του τελεσίγραφο να αφήσει ήσυχη την Αργυρώ, έκανε το Twitter να εξαγριωθεί!

Φαίνεται πως οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές είναι ρομαντικοί και θέλουν την Αργυρώ και τον Αστέρη ξανά μαζί καθώς έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Σε αντίθεση με τον Σταύρο που χάρισε στην Αργυρώ μία ασφάλεια και μία ζωή χωρίς πόνο και αγωνίες, αλλά συγχρόνως και χωρίς δυνατά συναισθήματα.

Οι τηλεθεατές λοιπόν μάλλον δεν θέλουν τον Σταύρο στη ζωή της Αργυρώς καθώς τον θεωρούν εμπόδιο στο να ζήσουν ξανά εκείνη και ο μοναδικός έρωτας της ζωής της, ο Αστέρης, την αγάπη τους.

Τα βαριά λόγια του Σταύρου στον Αστέρη όταν τον συνάντησε στο σπίτι στο βουνό και το τελεσίγραφο που του έδωσε για να αφήσει ήσυχη την Αργυρώ ενόχλησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές οι οποίοι φυσικά... του έδωσαν και κατάλαβε στο Twitter.

Φυσικά αγαπημένο hashtag όλων έγινε το #cancelstavros που ήταν δημοφιλές και τον καιρό που είχε αντιληφθεί ο Σταύρος το παιχνίδι που του είχε παίξει ο Αστέρης, όταν τον συναναστρεφόταν προκειμένου να μαθαίνει νέα για την Αργυρώ.

Αξίζει να δείτε κάποια από τα σχόλια στο Twitter:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved