Media

Super Κατερίνα: Απών από την εκπομπή ο Μικρούτσικος- Τι είπε η Καινούργιου για την κατάστασή του!

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Στην σημερινή εκπομπή (28-12) ο  Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από το πάνελ, με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει λόγο για το πώς είναι η κατάσταση της υγείας του. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα από τα βασικότερα πρόσωπα του πάνελ, μιας και σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τόσο τα θέματα της επικαιρότητας και την ενημέρωσης, αλλά και τα ψυχαγωγικά.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της και μίλησε στους τηλεθεατές, λέγοντας ότι το πιο σημαντικό από όλα στην καθημερινότητά μας είναι το να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε καλά. Έτσι θέλησε να ξεκινήσει, μιας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για ακόμα μαι μέρα, δεν βρισκόταν κοντά τους, μιας και όπως ανέφερε η παρουσιάστρια είναι άρρωστος και προσπαθεί να συνέλθει, για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πλατό μαζί τους!

Όλοι οι υπόλοιποι από το τηλεοπτικό πάνελ του ευχήθηκαν περαστικά on air, λέγοντας του να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει μαζί τους στην εκπομπή!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved