Media

Αποκαλυπτική η Όλγα Πηλιάκη: «Δεν είχα κανένα σχέδιο να κάνω παιδιά, μέχρι που συνάντησα τον Στέλιο»

Gossip-tv Team

Η Όλγα Πηλιάκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, που είναι ο, τι πιο σημαντικό έχει ενώ παράλλα έκανε λόγο και για τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη. 

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, νιώθει ότι έχει κερδίσει το πιο σπουδαίο βραβείο της ζωής της, με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με τον αγαπημένο της, που έχουν τρελή αδυναμία στα παιδάκια τους.

Η Όλγα Πηλιάκη, το πρωί του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA "Όλα για τη ζωή μας" και έκανε λόγο για όλους και για όλα. Η πανέμορφη γυναίκα βρέθηκε εκεί με την ιδιότητα της μαμάς, που κατά τη γνώμη της είναι και ο, τι πιο σπουδαίο έχει καταφέρει, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς, κατά τη γνώμη της, δεν υπάρχει μια νόρμα για το πώς θα μεγαλώσει κάποιος το παιδί του, μιας και όλα τα παιδάκια είναι διαφορετικά και θέλουν άλλη διαχείρηση.

Η Όλγα Πηλιάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα κανένα σχέδιο όσον αφορά στα παιδιά. Δεν ήξερα καν εάν θα έκανα κάποια στιγμή. Συνάντησα τον κατάλληλο σύντροφο (τον Στέλιο Χανταμπάκη) και ήρθαν. Είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου, όμως πιστεύω ότι κανείς δεν είναι έτοιμος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αυτό που πρόκειται να έρθει» ανέφερε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη.

«Αισθάνομαι ότι έχω μεγάλη ευθύνη και πρέπει να είμαι υπεύθυνη απέναντί τους. Εγώ είμαι πολύ υπέρ του ενστίκτου, το ακολουθώ πάντα. Θεωρώ ότι μία μάνα ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Πρέπει να υπάρχει αγάπη και να φαίνεται, να το αισθάνονται τα παιδιά ότι τα αγαπάς, από ένα χάδι, ένα φιλί, αλλά και να το εκφράζεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved