Media

Σασμός τρέιλερ: «Τα ύστερα του κόσμου»! Αποκαλύφθηκε η σχέση Καλλιόπης-Παύλου

Gossip-tv Team

Σασμός: Τα spoilers έδιναν και έπαιρναν σχετικά με τη σχέση που κατά το παρελθόν είχε συνδέσει Παύλο και Καλλιόπη και έρχεται το τρέιλερ για να τα επιβεβαιώσει.

Μέσα σε όλα είδαμε τον Παύλο να μιλά στην Καλλιόπη και να της λέει: « Σκέφτεσαι αν είχες δεχτεί τότε την πρόταση μου, τι θα γινόταν», της λέει με εκείνη να απαντά: «Ναι αλλά δεν θα είχα τα κοπέλια μου», του λέει για να της απαντήσει: «Ναι, αλλά θα είχαμε τα δικά μας τα κοπέλια».

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Πέμπτη 23-02

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά.

Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA. Ενώ η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved