Media

Survivor All Star: Καταρρακωμένη η Σταυρούλα κατηγορεί Μαρτίκα- Ελευθερίου: «Δεν υπάρχει ομάδα»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) είδαμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεκίνησε να καταλογίζει ευθύνες στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, που ήταν ένας από τους καλύτερούς της φίλους στο παιχνίδι.

Χαμός έχει προκληθεί τόσο στην παραλία των Μαχητών όσο και σε εκείνη των Διασήμων, μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να εγκαταλείψει το παιχνίδι στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) η Σταυρούλα Χρυσαειδεή δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο Στάθης δεν βρίσκεται πλέον στην παραλία των Διασήμων, μιας και εκείνη πίστευε πώς εύκολα θα ήταν ένας από τους παίκτες, που θα έφταναν μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας. Η παίκτρια κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα, που αρχικά ξεκίνησε να μαγειρεύει τις ψηφοφορίες, ενώ στη συνέχεια έριξε τα βέλη της προς την Ελευθερία Ελευθερίου και την συμπεριφορά της απέναντί του, που ήταν άτιμη και με αυτόν τον τρόπο έδειξε άμεσα την στρατηγική της.

image-2023-03-06T212941.823.jpg

«Ξεκάθαρα Σπύρος και Ελευθερία ευθύνονται για αυτό που έγινε γιατί αρχικά εξαιτίας του Σπύρου και την υποψηφιότητα της Ελένης ξεκίνησε όλο αυτό με το μαγείρεμα της ομάδας και έτσι διαλυθήκαμε. Επίσης όλοι ξεκίνησαν να βλέπουν τον Νίκο και τον Στάθη σαν ένα πρόσωπο και αυτό δεν το καταλαβαίνω. Όλο αυτό εγώ το θεωρώ άτιμο και κακό: να θέλεις να πατήσεις έναν παίκτη και να του καταστρέψεις την ψυχολογία. Όχι να τον πατήσεις μια φορά, αλλά να μην σταματάς να τον πατάς συνεχόμενα. Αυτό δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω εγώ"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved