Media

Survivor All Star: «Πυρά» Μαριδάκη κατά Σχίζα- «Να μην μιλάει για ηθική, ενώ έχει φερθεί ανήθικα»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να αποχώρησε και όλοι να τον αποθέωσαν και να υποστήριξαν όλα αυτά που είπε, ωστόσο η Τζο Μαριδάκη δεν δίστασε να τον κατακεραυνώσει. 

Η αποχώρηση του Στάθη έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στις ομάδες Μαχητών και Διασήμων, με όλους να μην μπορούν να διαχειριστούν πώς ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες δεν βρίσκεται πλέον στο ριάλιτι.

Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) παρακολουθήσαμε τους περισσότερους να είναι με το μέρος του Στάθη Σχίζα, ενώ ταυτόχρονα η Τζο Μαριδάκη δεν δίστασε να πει την δική της αλήθεια, που δεν ήταν και τόσο κολακευτική για τον παίκτη των Διασήμων. Η ίδια τον χαρακτήρισε άτιμο, λέγοντας ότι παίζει βρώμικα, ενώ ταυτόχρονα είπε πώς στο παρελθόν της είχε φερθεί άσχημα.

Η Τζο Μαριδάκη είπε χαρακτηριστικά: «Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι. Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες... Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved