Media

Survivor All Star: Έξω φρενών ο Καραγκούνιας - H έκκληση που απηύθυνε στους ανθρώπους της παραγωγής

Gossip-tv Team

Ένα ακόμη τεράστιο έπαθλο έρχεται απόψε στο Survivor All Star και οι παίκτες είναι έτοιμοι να το διεκδικήσουν.

Ο λόγος για ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας το οποίο και ένας ή μία θα μπορούσε να κερδίσει στο τέλος του αγωνίσματος. Ο Τάκης Καραγκούνιας που εκτίει ποινή για παραβίαση κανονισμών μετά την διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη δεν θα αγωνιστεί. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star του έδωσε τον λόγο και εκείνος απευθύνθηκε στους ανθρώπους της παραγωγής και μάλιστα σε υψηλούς τόνους.

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Eπειδή δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, θέλω να παίξω κανονικά! Θέλω να παίζω στους αγώνες, είμαι εδώ για να αγωνίζομαι! Θέλω να μπω να παίξω και ας μην το πάρω το αυτοκίνητο. Μπορεί να πάω τελικό; Όποιος θα πάει τελικό μαζί μου, λοιπόν, ας το πάρει. Εγώ θέλω να παίξω! Παρακαλώ πάρα πολύ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω! Δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο.

Θέλω να παίξω! Και το αυτοκίνητο να μην το πάρω ποτέ, Γιώργο. Συγγνώμη, για το έπαθλό της Νέας Υόρκης λοιπόν δεν θα έπρεπε να παίξω γιατί, αν δεν έφερνα τις νίκες εκεί, θα είχανε πάει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη» συμπλήρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής. «Εντάξει, ναι, η λογική είναι διαφορετική… Γιώργο σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη για το έντονο ύφος μου άλλη μια φορά. Αυτός είμαι, ο φωνακλάς».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved