Media

Survivor All Star: Ο Λιανός ανακοίνωσε τους κανόνες για τους τελευταίους πιο σημαντικούς αγώνες

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Με... θρησκευτική ευλάβεια παρακολούθησαν όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για τους κανόνες των τελευταίων αγώνων του ριάλιτι επιβίωσης που θα κρίνουν και ποιοι από τους πέντε φιναλίστ θα πάνε στον τελικό του Γαλατσίου. 

Ουσιαστικά μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη μεγάλη βραδιά του τελικού και ο παρουσιαστής είχε να ανακοινώσει πολλά στους πέντε φιναλίστ, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Όμως, όπως θα θυμάστε, οι θέσεις για τον live ημιτελικό της Αθήνας είναι τέσσερις… Ένας Survivor θα αποχωρήσει μόλις μια ανάσα πριν από το τέλος.

Απόψε λοιπόν ο στίβος μάχης περιμένει τους Survivors για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Κανείς δε θέλει να χάσει και να βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της αποχώρησης!

Σκληρές αναμετρήσεις που οδηγούν στην ανάδειξη ενός νικητή. Ποιος θα πάρει την πρώτη ασυλία και ποιος θα αναδειχθεί πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας;

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για τους κανόνες παιχνιδιού στους δύο τελευταίους αγώνες ασυλίας του φετινού κύκλου του παιχνιδιού:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved