Media

Σασμός: Δείτε πρώτοι τις συγκλονιστικές σκηνές του αιματοβαμμένου φινάλε

Gossip-tv Team

Σασμός: Αύριο (13/7) πρόκειται να δούμε το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς και η αλήθεια είναι πως οι σκηνές που θα εκτυλιχθούν θα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικές! 

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου είδαμε το τρέιλερ του αυριανού τελευταίου επεισοδίου και είναι γεγονός πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φινάλε.

argyro-asteris.jpg

Θα δούμε την Αργυρώ και τον Αστέρη να στέκονται μπροστά από τον παπά Μιχάλη έτοιμοι να τους παντρέψει όμως την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος θα φεύγει σαν τρελός από τη μάνα του, τη Βασιλική, ψάχνοντας να βρει τον Μαθιό για να τον σκοτώσει.

Μόλις έχει μάθει ότι είναι εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή. Και όπως του λέει, θέλει να τον σκοτώσει, όχι για τον Στεφανή αλλά για εκείνον, τον ίδιο. Επειδή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τόσο καιρό τούς έλεγε ψέματα.

Ο Μαθιός δεν διστάζει. Δεν κάνει πίσω. «Κάντο αν νομίζεις ότι αυτό μου αξίζει» του λέει και στρέφει το όπλο πάνω του, έτοιμος να χάσει τη ζωή του για τον Νικηφόρο.

Την ίδια ώρα όμως παρακολουθούμε την Καλλιόπη σε πολύ κακή κατάσταση. Η διαίσθησή της δεν τη γελά και η Καπετάνισσα χάνει τις αισθήσεις της. Τα σπόιλερς τη θέλουν να παθαίνει εγκεφαλικό από την ένταση των στιγμών.

kalliopi-sasmos.jpg

Μένει να δούμε αν όντως θα συμβεί έτσι στον τρίτο κύκλο του Σασμού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved