Media

MasterChef: Επέστρεψε η Χριστίνα, έριξε «βόμβα» & κατέβασε τον νέο αρχηγό από τον εξώστη

Gossip-tv Team

Με το νέο Mystery Box επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 13/5 και οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής συναντήθηκαν για άλλη μια φορά με τους τρεις κριτές.

Η Χριστίνα επέστρεψε και θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα: «Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα σήμερα στην κουζίνα! Βαρέθηκα, είναι η αλήθεια, μακριά από την κουζίνα του MasterChef και είμαι πανέτοιμη να μπω ξανά στο κλίμα» παραδέχθηκα αρχικά, με χαμόγελο, η γοητευτική και μοναδική πλέον παίκτρια του διαγωνισμού. «Χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση ρουτίνας αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Είμαι λίγο ακόμα σουζουλισμενη αλλά θα βρω τα πατήματα μου».

MasterChef 2024 - Ο Κουτσόπουλος έχει ρέντα: Τα μπιφτέκια... οβίδες & ο βαρετούλης... παλιογλείφτης

2334d.jpg

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε τα εξής απευθυνόμενος στους δυο παίκτες του MasterChef, Χριστίνα και Ηλία, που βρίσκονταν απέναντι του. «Όντας αρχηγοί στις δυο μπριγάδες δεν έχετε ασυλία. Είχε ασυλία η Χριστίνα την προηγούμενη εβδομάδα, έπαψε αυτό οπότε συνεχίζεται να έχετε τη διαχείριση όλωων των δεδομένων στα χέρια σας. Τρεις τρόποι υπάρχουν για να πάψετε να είστε αρχηγοί: Να παραιτηθείτε, να σας καθαιρέσουν και να σας προκαλέσουν μαγειρικά».

H αρχηγός της μπορντό μπιργάδας, Χριστίνα «έριξε» τότε την βόμβα στο πλατό: «Θέλω να πω πως, επειδή ακόμα δεν νιώθω εντάξει στο 100%, εννοώ πως ακόμα δεν έχω ανακτήσει τις δυνάμεις μου, θα ήθελα ο Χρήστος να έρθει κάτω. Να πιάσει την κονκάρδα και να μας δώσει σε όλους δύναμη».

«Ευχαρίστως» είπε ο Χρήστος για να αφήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να κατέβει στο πλατό και να χριστεί πια νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Star, μαζί με τον γιο του

MasterChef 2024: Κυρίαρχος στην prime time ζώνη και τον Απρίλιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved