Media

«Άστραψε και βρόντηξε» για την Χατζηανδρέου: «Νευρίασα, έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, πρόσφατα η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά, με τις δηλώσεις της να κάνουν έξαλλο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Επειδή είναι φίλοι μου και τα δύο παιδιά, και η Μαρία και ο Άρης, δεν απάντησα εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς συγκράτησα τα νεύρα μου, ευτυχώς για όλους μας. Νευρίασα, όπως θα με νευρίαζε ο οποιοσδήποτε έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου.

Lambros-konstantaras.jpg

Θυμίζουμε τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού».

asimina-soiledis-antona.jpg

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved