Media

Survivor 2024 - «Κατέρρευσε» η Δώρα: «Για μια μάνα που αφήνει οικογένεια έξω δεν είναι εύκολο»

Gossip-tv Team

Survivor - Οι Κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ασυλία κρατώντας τις υποψηφιότητες της ομάδας τους στις δύο.

Στο αποψινό επεισόδιο 6/6 ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα μπουν στο στίβο της μονομαχίας για να διεκδικήσουν μία θέση στην εξάδα του Survivor!

Μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές μονομαχίες με διπλό στόχο που θέλει συγκέντρωση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και κανείς δεν θέλει να είναι ο ηττημένος που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ενώ βρίσκεται τόσο κοντά στον τελικό.

Survivor 2024: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Πώς αντέδρασε;

DORA.jpg

Η Δώρα Νικολή στο προσωπικό της κιου κατέρρευσε καθώς η σκέψη της είναι στα αγαπημένα της πρόσωπα. «Για μια μάνα που αφήνει οικογένεια έξω δεν είναι εύκολο», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Αρχικά, είπε: «Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητές μου και πόσο δυνατή είμαι και ότι θα μπορούσα να φτάσω και στην 4αδα, και στη 2αδα - ε, θα πω ότι έχει πολύ δυνατούς αντιπάλους - αλλά και εκεί. Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ των υπολοίπων, γιατί καλώς ή κακώς όταν υπάρχει η διαφορά γενεών όπως λέμε εκεί που ήταν ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθουν. Οπότε, δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τρόπο σκέψης μου, ούτε τον τρόπο ομιλίας μου. Από χωριό εγώ, από πόλη τα παιδιά τα περισσότερα».

Στη συνέχεια, η Δώρα ανέφερε: «Ποτέ δεν είμαι 100% σίγουρη ότι θα πάω και θα σκίσω σίγουρα. Πάω πάντα με χαμηλά το κεφάλι, κρατώντας μικρό καλάθι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, τι μπορεί να σου τύχει, αλλά πάντα με θετική σκέψη ότι μπαίνω για να κερδίσω, ακόμα όμως και να μην το καταφέρω, νομίζω ότι μέχρι εδώ που έχω φτάσει, δύσκολα φτάνει κανείς και ιδίως κάποιος στην ηλικία μου, στη θέση μου, με τόσα παιδιά. Οπότε θα πάω για άλλη μια φορά να αποδείξω πόσο δυνατή είναι η μαμά τους».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Survivor 2024: Ξέσπασε η Δαλάκα: «Δεν μου αρέσει να με λυπούνται»

Survivor 2024: Στο στόχαστρο η Δαλάκα - Οι ανακοινώσεις του Λιανού για τις αλλαγές στο παιχνίδι

Survivor 2024: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved