Media

Tempting Fortune - «Σφαγή» ανάμεσα σε Γκόγκο & Ειρήνη: «Μη μου απευθύνεις τον λόγο»

Gossip-tv Team

Το κάτι άλλο επικράτησε στο νέο επεισόδιο του Tempting Fortune το βράδυ της Πέμπτης 10/10. 

Ο Γκόγκος μίλησε για την παίκτρια επειδή, μαζί με άλλους, θέλησε να κάνει μπάνιο, κάτι που σήμαινε σπατάλη χρημάτων από το κοινό ταμείο.

Tempting Fortune: Θέμα χρόνου για να μάθουν όλοι ποιος ξόδεψε τα 15.000 ευρώ

Ο Γκόγκος κατηγόρησε την Ειρήνη για ανευθυνότητα και αδιαφορία για την ομάδα.

«Και εσύ, αν μπορείς, να μην μας κοιτάς! Μην μας κοιτάς! Κάνε εκεί πέρα το θεατράκι σου, κορίτσι μου. όπως ξέρεις και κάνεις στη ζωή σου και μην μιλάς για εμάς. Δεν θα κάθεσαι να μου ρίχνεις εμένα ματιές τέτοιες ύπουλες προς τα πίσω. Δεν είμαι εγώ το γκομενάκι σου εδώ πέρα, ούτε η τροφή σου που τρως από το πάτωμα! Κοίταξε ευθεία την φωτιά σου και μην μας κοιτάς! Κάνε το θεατράκι σου και μην μας κοιτάς, κορίτσι μου! Άιντε.

«Η παρωδία της Σταχτοπούτας! Σίγουρα, η τύπισσα δήλωσε ότι ήρθε για διακοπές εδώ. Αν κάνεις έτσι διακοπές στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα είσαι η παρωδία της Σταχτοπούτας. Δεν ξέρω, Ηρώδειο, όπως θες πες το, αλλά είναι κρίμα το 2024 να έχεις δυο επιλογές, να σου λένε ότι «μπορείς να επιβιώσεις για να φας αλλιώς μείνε νηστικός» και εσύ για την αγάπη… Αυτό κάνεις, θα γυρίσεις μετά να με κοιτάξεις; Σίγουρα είσαι μια παρωδία της Σταχτοπούτας» επισήμανε ο 31χρονος.

«Μη μου ξανααπευθύνεις τον λόγο» του είπε η Ειρήνη ενώ νωρίτερα οι παρέες τσακώθηκαν για το νερό.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Tempting Fortune-Κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα με το γράμμα του πειρασμού: «Θέλω να την δω...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved