Media

Χαμός στη Φάρμα: Η εχθρική στάση του Νίκου και το νέο ξέσπασμα που προκάλεσε αναταραχή στο σπίτι

Gossip-tv Team

Φάρμα 14/10- Στο χθεσινό επεισόδιο (Κυριακή 13/10), η γαλάζια ομάδα έχασε στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας και η αρχηγός Ρούλα Κουφοπούλου, προχώρησε σε ψηφοφορία για την ανάδειξη  του πρώτου μονομάχου. Η απόφαση της ομάδας ήταν ομόφωνη, με όλους τους παίκτες να ψηφίζουν την Ιωάννα Μπακάση ως την πιο αδύναμη αγωνιστικά. Το αποτέλεσμα δεν ξάφνιασε την Ιωάννα, η οποία δήλωσε έτοιμη να αποδείξει την αξία της στον αχυρώνα. Στη Δοκιμασία Προμηθειών, ο Παύλος Θεοφανίδης κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την πράσινη ομάδα.

Απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ασυνεννοησία και ένταση φαίνεται να επικρατούν στη γαλάζια ομάδα, καθώς οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους δεν είναι ξεκάθαρες και η διαχείριση των προμηθειών γίνεται όλο και δυσκολότερη, καθώς τα αποθέματα λιγοστεύουν. Η συναισθηματική φόρτιση οδήγησε σε μια νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Νίκο Κωβαίο και στη Ρούλα Κουφοπούλου.

Ο Νίκος έχει δημιουργήσει το δικό του «στρατόπεδο» και όπως φαίνεται έχει πάρει την απόφαση να στραφεί ενάντια σε όλους.

Η Φάρμα - Δημήτρης Vs Παύλος: Ποιος κατάφερε να κερδίσει τις διπλάσιες προμήθειες;

FARM2.jpg

Ο ίδιος έχει μόνο εχθρική στάση και μάλιστα στο νέο επεισόδιο, δεν άντεξε και ξέσπασε ξανά, προκαλώντας αναταραχή στο σπίτι. Οι συγκάτοικοί του προσπαθούν να τον καταλάβουν, όμως εκείνος φαίνεται να μην ακούει κανέναν.

Οι φωνές του και η επιθετική συμπεριφορά του προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη ρήξη, με τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους να είναι πιο τεταμένες από ποτέ.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Χαμός στη Φάρμα – Τα «γαλλικά» της Φένιας – Βγήκε εκτός εαυτού κι άρχισε να βρίζει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved