Media

Χαμός στο Tempting Fortune-«Ντρέπομαι για το επίπεδο! Λυπάμαι για λογαριασμό του»

Gossip-tv Team

Χαμός έγινε στο νέο επεισόδιο του Tempting Fortune το βράδυ της Παρασκευής 18/10 ανάμεσα στην Όλγα και τον συμπαίκτη της, Χρήστο. 

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν ανέχεται στο εξής τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις από εκείνον.

«Θέλω να πω ότι δεν θα κρίνει κανένας αυτά που λέω, μπορώ να πω ότι θέλω. Όταν κάποιος δεν σέβεται όντως την προσωπική του ζωή και εξευτελίζεται, μπορώ να δώσω και γω το ανάλογο ερέθισμα και να πω ότι βλέπω εκείνη τη στιγμή. Τόσο καιρό ο Χρήστος κάνει πράγματα τα οποία, αν όντως σεβόταν την προσωπική του ζωή έξω, δεν θα τα έκανε» υπογράμμισε, σε αυστηρό τόνο, η Όλγα.

Tempting Fortune: Πειρασμοί που προκαλούν ενθουσιασμό και συγκίνηση

«Πραγματικά λυπάμαι για λογαριασμό του! Μου έχει κάνει επίθεση άπειρες φορές μες στο παιχνίδι, μου βγάζει μεγάλο κόμπλεξ σαν άνθρωπος απέναντι μου και σε κάθε πειρασμό, από την αρχή του παιχνιδιού, με ειρωνεύεται, με κοροϊδεύει και με περιορίζει. Δεν έχω κάνει καμία φορά τσακωμό μπροστά στις κάμερες και πραγματικά ντρέπομαι που το επίπεδο του είναι σε αυτό το σημείο, να βγάζει τη δική του αστεία και εξευτελιστική κατάσταση που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με την Ειρήνη και με την κάθε Ειρήνη και να το ρίχνει επάνω μου για ένα αστειάκι που συνέβη».

«Λυπάμαι για λογαριασμό του και, αν σεβόταν όντως, θα σεβόταν και την προσωπική του ζωή έξω και εμένα τόσο καιρό. Γιατί εγώ σεβάστηκα τον σκοπό για τον οποίο έχει μπει μέσα σε αυτό το παιχνίδι και στην αρχή δεν πήρα κανέναν πειρασμό για λογαριασμό του και κάθε φορά δέχομαι επίθεση. Ντρέπομαι» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Tempting Fortune - «Σφαγή» ανάμεσα σε Γκόγκο & Ειρήνη: «Μη μου απευθύνεις τον λόγο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved