Media

Φάρμα: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια - Η συγγνώμη προς τους συμπαίκτες του

Gossip-tv Team

Mια συγκλονιστική μονομαχία είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στη Φάρμα το βράδυ της Τετάρτης 23/10.

Νίκος «λύγισε» τον Γιάννη με σκόρ 3-2 και ο τελευταίος λίγο πριν κλείσει οριστικά την πόρτα στη Φάρμα έκανε τον απολογισμό του.

«Ό,τι και να πω είναι λίγο. Μπράβο στον Νίκο, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλει πιο πολύ. Από το 2-0 ξεκίνησαν να με πιάνουν σκέψεις για έξω, νομίζω ότι φάνηκε και λίγο στα κλουβιά, δεν ξέρω, μπράβο στον Νίκο, το ήθελε και το πήρε, δε θέλω να υποτιμήσω καθόλου την προσπάθειά του», είπε συγκινημένος.

«Δείχνω ότι είμαι πολύ σκληρός, αλλά κουράστηκα να τσακώνομαι με οποιονδήποτε, δεν τους αξίζει και δε μου αξίζει, οπότε νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να φύγω», παραδέχτηκε.

Φάρμα–Δεν σταμάτησε να γελάει ενώ τον είδε να σωριάζεται: «Αυτή είναι η πιο εξευτελιστική στιγμή»

«Πολύ ωραίο ταξίδι, δε νομίζω ότι πως θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία, χαίρομαι για τις στιγμές που πέρασα με όλα τα παιδιά. Ειλικρινά, αν νομίζετε ότι τα κλάματά μου είναι επειδή έχασα, δεν είναι γι’ αυτό. Δεν ξέρω τους ευχαριστώ όλους για όλα», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Ο 26χρονος έδειξε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη αν με τη συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου σας έχω στεναχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Φάρμα: «Πάγωσαν» οι παίκτες όταν άκουσαν το όνομα του πρώτου μονομάχου!

Η Φάρμα: Ο νέος αρχηγός της γαλάζιας ομάδας, η ίωση & μία επιλογή που αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved