Media

My Style Rocks Gala: Η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση και το τελεσίγραφο των κριτών

Gossip-tv Team

Ανατρεπτικό ήταν το αποψινό (25/10) Gala του My Style Rocks καθώς από τη μία δεν αποχώρησε καμία παίκτρια και από την άλλη η κριτική επιτροπή έβαλε αυστηρό τελεσίγραφο στις παίκτριες για τη συνέχεια.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Κατερίνα, η Σέβη και η Χριστιάνα.

«Είστε 8, η μία κοπέλα είναι σε ασυλία, οι μισές είστε προτεινόμενες. Αν μία κοπέλα τη βαθμολογήσουν παραπάνω οι άλλες θα βγει προτεινόμενη μία άλλη που δεν πρέπει.

My Style Rocks: Αποκλειστικό backstage φωτογραφικό υλικό από το σημερινό gala!

Εμείς σκεφτόμασταν και διπλή αποχώρηση, να βάλουμε περισσότερα κορίτσια, σκεφτόμασταν να σας πάρουμε το δικαίωμα της βαθμολογίας, της ασυλίας γιατί οι συμπεριφορές προκύπτουν από την πίεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απαιτεί αφοσίωση και στρατηγική αλλά όχι με την έννοια που την έχετε καταλάβει. Ξέρουμε ότι σας επηρεάζουν και εξωγενείς παράγοντες. Στο τέλος πάντα κερδίζει το καλύτερο λουκ. Πάντα κερδίζει η καλύτερη» τους είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο Γιώργος Καράβας «απείλησε» τις παίκτριες ότι αν συνεχίσουν να μην είναι αντικειμενικές στη βαθμολόγηση των συμπαικτριών τους τα πράγματα θα αλλάξουν. «Αν καταστρατηγούνται οι κανόνες του παιχνιδιού θα υπάρξουν και εξελίξεις» τους είπε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνομαι λίγο αμήχανα όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή»

My style rocks Gala: Νικήτρια η Έλλη - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved