Eurovision 2019: Αυτά είναι τα τραγούδια που εκπροσωπούν φέτος τις Big 5! (photos+videos)
Eurovision

Eurovision 2019: Αυτά είναι τα τραγούδια που εκπροσωπούν φέτος τις Big 5! (photos+videos)

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον 64ο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ.

Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει φέτος την Eurovision και ήδη όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού ετοιμάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.

Οι εκπρόσωποι των χωρών που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού έχουν βάλει τα δυνατά τους προκειμένου να κάνουν τη διαφορά τόσο με το τραγούδι όσο και με την εμφάνισή τους on stage.

Πάμε να δούμε τους εκπροσώπους και τα τραγούδια των Big 5 χωρών!

Τη Γαλλία φέτος θα εκπροσωπήσει ο Bilal Hassani με το τραγούδι «Roi». Ο 19χρονος ερμηνευτής κατάφερε να ξεχωρίσει από τον εθνικό τελικό της χώρας του, καθώς επέλεξε να ερμηνεύσει το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος το τραγούδι που στέλνει η Γαλλία έχει κοινωνικό μήνυμα.

Για τη Γερμανία φέτος, η Eurovision είναι γυναικεία υπόθεση. Το συγκρότημα «Si!sters» με το τραγούδι «Sister», θα βρεθεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ.

Η 27χρονη Λάουρα Κέστελ και η 20χρονη Καρλότα Τρούμαν, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν είναι αδελφές, έγιναν γνωστές στο γερμανικό κοινό από την συμμετοχή τους σε τηλεοπτικά σόου τραγουδιού.

Ο Mahmood με το τραγούδι «Soldi» θα εκπροσωπήσει φέτος την Ιταλία.

Ο τραγουδιστής αναδείχθηκε μέσα από το Sanremo 2019 και αποδέχθηκε τη πρόταση-πρόσκληση για να είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Ισπανία θα εκπροσωπηθεί φέτος από τον Miki και το τραγούδι La Venda, ενώ ο "δικός μας" Φωκάς Ευαγγελινός έχει επιμεληθεί τη σκηνική εμφάνιση της χώρας στο Τελ Αβίβ.

Ο Miki είναι γεννημένος 6 Ιανουαρίου του 1996 στη Βαρκελώνη. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα ως frontman του συγκροτήματος Dalton Bang το οποίο έπαιζε κυρίως διασκευές. Τον Σεπτέμβριο του 2018 έλαβε μέρος στο talent show Operación Triunfo, στο οποίο έφτασε έως την 6η θέση. Μέσω αυτού του show έλαβε μέρος στον εθνικό τελικό της Ισπανίας Eurovision Gala με δύο τραγούδια, το La Venda με το οποίο κέρδισε.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, ως μία εκ των BIG 5 χωρών, συμμετέχει, κάθε χρόνο, απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Σύμφωνα με τη φετινή κλήρωση της EBU, η χώρα έχει δικαίωμα ψήφου – πέρα από τη βραδιά του Τελικού – στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου.

Ο Michael Rice είναι ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας με το τραγούδι «Bigger Than Us».

Τέλος, το Ισραήλ ως η χώρα που διοργανώνει την Eurovision πηγαίνει απευθείας στο μεγάλο τελικό.

O Kobi Marimi θα είναι ο εκπρόσωπος της νικητήριας χώρας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή του έγινε μέσα από το The Next Star και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, έχει τον τίτλο «Home».

Το «Home» είναι μια μπαλάντα που ξεκινάει οικεία και συγκινητικά και αργότερα γίνεται πιο δυναμική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved