Eurovision 2024: Την 11η θέση κατέκτησε η Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό!
Marina Satti performing ZARI for Greece at the Grand Final at Malmö Arena
Alma Bengtsson
Eurovision

Eurovision 2024: Την 11η θέση κατέκτησε η Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό!

Eurovision 2024: Με πολλές αγωνίες, άγχος, μία φαρυγγίτιδα αλλά και πολλή χαρά και δυναμισμό, η ελληνική συμμετοχή στάθηκε πολύ αξιοπρεπώς απέναντι στις περιστάσεις του φετινού 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Ευρώπης! 

Η Μαρίνα Σάττι θα έχει για πολύ καιρό, ίσως και για πάντα, να θυμάται αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι της που άλλες φορές ήταν γλυκόπικρο, άλλες πολύ διασκεδαστικό και δημιουργικό αλλά πάντα με «λοκαρισμένο» στόχο από την ίδια την ερμηνεύτρια να φέρει στην Ελλάδα την καλύτερη δυνατή θέση ανάμεσα σε άλλες 25 χώρες που έφτασαν μέχρι τον τελικό απόψε (11/5)!

Eurovision 2024: Η Ελβετία μεγάλη νικήτρια

Grand Final: 🇬🇷 Greece / Marina Satti - ZARI
Marina Satti performing ZARI for Greece at the Grand Final at Malmö ArenaSarah Louise Bennett

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 12η θέση στη σειρά του σόου και κατάφερε να κάνει την Ευρώπη να στραφεί πάνω της και να παραμείνει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Η Μαρίνα είχε να αντιμετωπίσει πολύ γερούς αντιπάλους, και τα στοιχήματα την έδιναν σίγουρα στην τελική δεκάδα αλλά πολύ μακριά από το να κατακτήσει την πρώτη θέση μιας και η Κροατία αλλά και η Ελβετία είχαν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές των eurofan.

Πάντως, η 38χρονη Ελληνίδα ερμηνεύτρια μαζί με τους χορευτές της κατάφεραν αυτό που είναι και το ζητούμενο για κάθε καλλιτέχνη που συμμετέχει στη Eurovision: Όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη αλλά έκανε τους Ευρωπαίους να χορεύουν στους ρυθμούς του Zari!

Να θυμίσουμε ότι το 2023 η Ελλάδα δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, μετά τον αποκλεισμό του Βίκτωρα Βερνίκου στο β' ημιτελικό με το τραγούδι που είχε γράψει ο ίδιος με τίτλο «What they say».

thesi-elladas.jpg

Μετά το «Ζάρι», νομίζω πως το δικό μου 12άρι πάει σίγουρα στη… Βίκος Cola!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved