Μαγγίρα κατά Σάττι: «Δεν ήταν καθόλου ωραίο και καθόλου ώριμο αυτό που έκανε»
Eurovision

Μαγγίρα κατά Σάττι: «Δεν ήταν καθόλου ωραίο και καθόλου ώριμο αυτό που έκανε»

Το πρωί του Σαββάτου 11/05, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει την άποψή της σχετικά με τις γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν στάθηκε υπέρ της Μαρίνας Σάττι, καθώς θεώρησε τη στάση της αρκετά ανώριμη.

Σάττι: Απαντά με βίντεο για τις γκριμάτσες της στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν ήθελα να προσβάλλω»

"Ένας άνθρωπος που βλέπει αυτά τα πλάνα καταλαβαίνει ότι είναι επί τούτου. Δεν είναι ούτε νυσταγμένη, ούτε κουρασμένη. Το ότι μπορεί να έκανε λάθος και έπρεπε η ΕΡΤ να βγει και να κάνει μια ανακοίνωση για να το μαζέψει και η ίδια μετά, θεωρώ πως είναι έτερον εκάτερον. Κατ' εμέ θεωρώ πως δεν ήταν καθόλου ωραίο και καθόλου ώριμο εκ μέρους της αυτό που έκανε.

Βεβαίως να δείξει αν θέλει την αντιπαράθεσή της. Όμως ένας καλλιτέχνης που πηγαίνει σε ένα φεστιβάλ τραγουδιού, που υποτίθεται η μουσική ενώνει τους ανθρώπους και θα έπρεπε αυτά να φύγουν μέσα από τη μουσική. Να μη σκεφτόμαστε επειδή η χώρα αυτή είναι σε πόλεμο με μια άλλη χώρα, ότι φταίει η καλλιτέχνιδα. Να αντιδράσει βεβαίως αν το νιώθει. Μπορούσε να πει ότι δε θέλει να είναι στη συνέντευξη τύπου. Αν νιώθει ότι θέλει να αντιδράσει, να αντιδράσει.

Μπορείς να αντιδράσεις όμως με έναν πιο κομψό τρόπο. Αυτό έχει έναν συμβολισμό που δείχνει εκ μέρους της ανωριμότητα. Απαξιώνει μια καλλιτέχνιδα που πήγε σε έναν μουσικό διαγωνισμό. Να πάρει θέση, ο τρόπος όμως που θα το κάνει" είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Σπάνια εμφάνιση για την μητέρα της μετά την απώλεια: «Ένιωσα συγκινημένη όταν...»

Eurovision 2024: Ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση έκανε η Μαρίνα - 3.099.921 τηλεθεατές

Eurovision 2024: Η 1η γενική πρόβα πριν τον τελικό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved