Eurovision 2024: Εμπλοκή στη σημερινή ψηφοφορία των χωρών – Αναβάλλεται λόγω του Ολλανδού
Eurovision

Eurovision 2024: Εμπλοκή στη σημερινή ψηφοφορία των χωρών – Αναβάλλεται λόγω του Ολλανδού

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Eurovision 2024 και οι εξελίξεις για τη συμμετοχή της Ολλανδίας στον Μεγάλο Τελικό είναι ραγδαίες. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα γεγονότα που αφορούν την Ολλανδία και τον εκπρόσωπό της έχουν συνέπειες που επηρεάζουν ολόκληρο τον διαγωνισμό.

Θρίλερ στην Eurovision 2024: Η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού μετά το περιστατικό

Συγκεκριμένα, αναβάλλεται η ψηφοφορία των χωρών που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό και είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους συμμετοχές 24 ώρες πριν τον τελικό.

Φυσικά, αυτό συμβαίνει διότι η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Η έναρξη της ψηφοφορίας για τον υπόλοιπο κόσμο αναβλήθηκε έως ότου ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα, σχετικά με τον Ολλανδό συμμετέχοντα. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία».

eurovision.jpg

Στην αρχή όλοι πίστευαν πως ο εκπρόσωπος της ολλανδικής αποστολής, Joost Klein, πρόκειται να αποβληθεί από τον διαγωνισμό λόγω της αντίδρασης του στην εκπρόσωπο του Ισραήλ.

Τώρα, όλοι υποστηρίζουν πως ο Joost Klein πρωταγωνίστησε σε περιστατικό βίας μετά την ολοκλήρωση του β’ ημιτελικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, η Ολλανδία μένει οριστικά εκτός διαγωνισμού μετά τα όσα μεσολάβησαν από χθες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein δεν θα διαγωνιστεί στον Μεγάλο Τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η σουηδική αστυνομία διερεύνησε την καταγγελία που έγινε από μια γυναίκα, μέλος του συνεργείου παραγωγής, σχετικά με το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα μετά την εμφάνισή του στον Ημιτελικό την Πέμπτη το βράδυ. Ενώ η νομική διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, δεν θα ήταν σωστό να συνεχίσει στον Διαγωνισμό».

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας: «Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές και εικασίες των μέσων ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορούσε κανέναν άλλο ερμηνευτή ή εκπρόσωπο της Eurovision».

Το πρωί του Σαββάτου 11/05, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μετέδωσε την πρώτη αντίδραση του εκπρόσωπου της Ολλανδίας όταν ένας δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό βίας στο οποίο φημολογείται πως έχει μπλεχτεί.

«Να έχετε μια όμορφη μέρα», αρκέστηκε να δηλώσει ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision 2024.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: «Είναι κάτι παραπάνω από ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό»

Η Σάττι στις πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό: «Ένιωθα αγχωμένη...»

Eurovision 2024: Β' Ημιτελικός: Αυτές οι χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved