Eurovision 2024 - Συμβαίνει τώρα: Ποιοι ακυρώνουν την εμφάνισή τους τελευταία στιγμή στον διαγωνισμό
Eurovision

Eurovision 2024 - Συμβαίνει τώρα: Ποιοι ακυρώνουν την εμφάνισή τους τελευταία στιγμή στον διαγωνισμό

Eurovision 2024: Με διαμαρτυρίες και μηνύματα στα social media εκπρόσωποι χωρών που συμμετέχουν φέτος στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης, ακυρώνουν τις εμφανίσεις την αποψινή βραδιά, κυρίως την ώρα της ψηφοφορίας. 

Πρώτος ο ράπερ Käärijä που πέρυσι είχε εκπροσωπήσει τη Φινλανδία και είχε καταφέρει να φέρει τη δεύτερη θέση με το τραγούδι Cha Cha Cha, αποφάσισε να ακυρώσει την εμφάνισή του στον αποψινό τελικό, απόφαση που ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram.

2023.05.03-Corinne-Cumming-EBU-2834.jpg

O Käärijä είχε εκπροσωπήσει πέρυσι τη Φινλανδία αλλά έχασε την πρωτιά από τη Loreen!

Μάλιστα, ο Käärijä είχε εμφανιστεί στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού για να τραγουδήσει και όταν τελείωσε την ερμηνεία του φώναξε από μικροφώνου «no war» εκφράζοντας την αντίθεσή του σε ό,τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή. Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Η ανακοίνωση του Käärijä λίγο πριν την έναρξη μετάδοσης του διαγωνισμού, κάτι που σημαίνει ότι οι Φινλανδοί θα πρέπει άμεσα να βρουν άνθρωπο για να ανακοινώσει την ψηφοφορία της χώρας.

442405169_811476003783537_764431472654345896_n.jpg

Συνέχεια είχε η Alessandra Mele η οποία είχε οριστεί να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στη διαδικασία της ψηφοφορίας απόψε το βράδυ (11/5), κάτι που όμως και πάλι δεν θα συμβεί αφού με ένα βίντεό της στο Instagram ανακοίνωσε ότι και εκείνη θα απέχει για ηθικούς λόγους. Δείτε την παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C61HtG0qu6W/

Μάλιστα η Νορβηγίδα έκανε λόγο για γενοκτονία εις βάρος των παλαιστινίων ενώ μίλησε και για το μήνυμα της Eurovision που φέτος είναι «ενωμένοι με τη μουσική», χαρακτηρίζοντάς τις «άδειες λέξεις».

Αβέβαιη πάντως παραμένει και η εμφάνιση επί σκηνής της Ιρλανδής εκπροσώπου η οποία νωρίτερα το απόγευμα είχε εκφράσει στην EBU τη δυσαρέσκειά της για ένα περιστατικό που συνέβη για το οποίο δικαιολογήθηκε ότι ήταν και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στην τελευταία γενική πρόβα αλλά και αργότερα στην παρέλαση των χωρών με τις σημαίες τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved