Marina Satti rehearsing ZARI for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Malmö Arena
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2024: Οι δηλώσεις της Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - Ποια ήταν η επιθυμία της;

Ο 68ος Διαγωνισμός Μουσικής έφτασε στο τέλος του και μας χάρισε μία φαντασμαγορική βραδιά, η οποία πρόκειται να συζητηθεί... πολύ!

Ανάμεσα στις στιγμές που έχουν χαραχτεί στην καρδιά μας, φυσικά και ήταν οι εμφανίσεις των μεγάλων φαβορί, όπως και η εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση για τη χώρα μας.

Eurovision 2024: Την 11η θέση κατέκτησε η Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό!

Marina Satti performing ZARI for Greece at the Grand Final at Malmö ArenaAlma Bengtsson

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή του Malmö Arena πραγματοποίησε ορισμένες δηλώσεις στην εκπομπή «Eurovision Night», όπου και αποκάλυψε ποια ήταν η επιθυμία της για τη χθεσινή βραδιά!

«Νιώθω πολλά συναισθήματα. Και στεναχώρια που τελειώνει όλο αυτό. Όλες αυτές οι ημέρες έχουν υπάρξει πάρα πολύ απαιτητικές. Είμαστε από το πρωί έως το βράδυ εδώ. Έχουμε κάνει αρκετές πρόβες, η ατμόσφαιρα μέσα στην Αρένα είναι πολύ θερμή πάντα με τον κόσμο. Είναι πολύ σύντομο και γρήγορο όλο αυτό που συμβαίνει, κάθε φορά προσπαθώ κάπως να πιαστώ από τις στιγμές, αλλά περνάει πάρα πολύ γρήγορα.

Τώρα είναι η τελευταία φορά. Ελπίζω να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Είμαστε αρκετά συγκινημένοι που τελειώνει αυτό το ταξίδι. Ελπίζουμε να τελειώσει γιορτινά όλη αυτή η εμπειρία…Θα χρειαστώ την υπόλοιπη ζωή μου για να επεξεργαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved