Eurovision 2024: Το πρώτο μήνυμα της Σάττι λίγα λεπτά αφού κατέβηκε από τη σκηνή του Malmö Arena
Eurovision

Eurovision 2024: Το πρώτο μήνυμα της Σάττι λίγα λεπτά αφού κατέβηκε από τη σκηνή του Malmö Arena

Ο 68ος Διαγωνισμός Μουσικής έφτασε στο τέλος του και ανάμεσα στις στιγμές που έχουν χαραχτεί στην καρδιά μας, φυσικά και ήταν η εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι.

Με πολλές αγωνίες, άγχος, μία φαρυγγίτιδα αλλά και πολλή χαρά και δυναμισμό, η ελληνική συμμετοχή στάθηκε πολύ αξιοπρεπώς απέναντι στις περιστάσεις του φετινού 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Ευρώπης!

Eurovision 2024: Σκόνη & θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 12η θέση στη σειρά του σόου και κατάφερε να κάνει την Ευρώπη να στραφεί πάνω της και να παραμείνει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Η Μαρίνα είχε να αντιμετωπίσει πολύ γερούς αντιπάλους, και τα στοιχήματα την έδιναν σίγουρα στην τελική δεκάδα αλλά πολύ μακριά από το να κατακτήσει την πρώτη θέση μιας και η Κροατία αλλά και η Ελβετία είχαν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές των eurofan.

Το Ζάρι και η ελληνική αποστολή κατάφεραν να χαρίσουν στη χώρα μας την 11η θέση κι απ' ό,τι φαίνεται όλοι είναι αρκετά ικανοποιημένοι!

satti-(3).jpg

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο κοινό της λίγα λεπτά αφού κατέβηκε από τη σκηνή του Malmö Arena!

Συγκεκριμένα, η ίδια αλλά και οι χορευτές που την πλαισιώνουν τράβηξαν μία selfie και τη δημοσίευσαν στο κανάλι της στο Instagram και όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες ο ενθουσιασμός και η αδρεναλίνη είχαν αγγίξει... κόκκινο!

satti.jpg
satti-(2).jpg

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Οι δηλώσεις της Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - Ποια ήταν η επιθυμία της;

Eurovision 2024: Την 11η θέση κατέκτησε η Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό!

Eurovision 2024 Backstage: Ο Κροάτης Baby Lasagna έκανε την Ευρώπη να χορεύει στους ρυθμούς του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved