Eurovision 2024: Χαμός στο Instagram της Σάττι - Εκτοξεύτηκαν οι followers μετά τον μεγάλο τελικό
Eurovision

Eurovision 2024: Χαμός στο Instagram της Σάττι - Εκτοξεύτηκαν οι followers μετά τον μεγάλο τελικό

Η Μαρίνα Σάττι μπορεί να μην κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2024, αλλά σίγουρα έχει την πρωτιά στην καρδιά, αλλά και το Instagram, χιλιάδων Ευρωπαίων!

Με πολλές αγωνίες, άγχος, μία φαρυγγίτιδα αλλά και δυναμισμό, η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης!

Eurovision 2024: Το πρώτο μήνυμα της Σάττι λίγα λεπτά αφού κατέβηκε από τη σκηνή του Malmö Arena

Η Μαρίνα Σάττι θα έχει για πολύ καιρό να θυμάται αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, το οποίο χάρισε στην Ελλάδα την καλύτερη δυνατή θέση ανάμεσα σε άλλες 25 χώρες που έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 12η θέση στη σειρά του σόου και κατάφερε να κάνει την Ευρώπη να στραφεί πάνω της και να παραμείνει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο διακεκριμένος χορογράφος Majnoon έχει δημιουργήσει μια χορογραφία που όπως είδατε κι εσείς συνδυάζει το street style με χαρακτηριστικές κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

satti-(3).jpg

Όσοι βρίσκονταν πάντως στο Malmo Arena έγιναν μάρτυρες της απόλυτης αποθέωσης της Μαρίνας Σάττι από τους eurofans. Όλοι είχαν σηκωθεί όρθιοι, χόρευαν και τραγουδούσαν στους ρυθμούς του Zari και όταν η Μαρίνα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, αποθεώθηκε από όλους.

Η αποθέωση της Μαρίνας Σάττι είναι εμφανής και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου οι followers της... εκτοξεύτηκαν αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό!

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision 2024 είχε 200.000 followers στο Instagram και μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό άγγιξε τους... 270.000!

satti-(4).jpg
satti-(5).jpg

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Αυτοί θα ήταν οι βαθμοί της Σάττι αν ψήφιζε μόνο το κοινό - Η θέση μέσα στην 10αδα!

Eurovision 2024: Σκόνη & θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Eurovision: Η στιγμή που ο νικητής παραλαμβάνει τον φάκελο για τη διοργάνωση στην Ελβετία το 2025!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved