Μικρούτσικος: Κατακεραυνώνει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision -Τα σχόλια για Αλευρά & Καλούτα
Eurovision

Μικρούτσικος: Κατακεραυνώνει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision -Τα σχόλια για Αλευρά & Καλούτα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και σχολίασε όλα όσα έγιναν στον τελικό της Eurovision 2024, όπως και ολόκληρη την ελληνική αποστολή. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έχει ζήσει τον λαμπερό Διαγωνισμό Μουσικής το 1991 με την Σοφία Βόσσου και το τραγούδι «Άνοιξη» θέλησε να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και το "Ζάρι".

Σάττι - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 11η θέση: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά 100%»

«Δεν μπορώ το σύνδρομο του μετά Χριστόν προφήτη. Έχω λαλήσει από πριν και μάλιστα κόντρα στο κίνημα το αποθεωτικό στα social για τη Μαρίνα. Είχα πει μπράβο στην ΕΡΤ για την επιλογή της Μαρίνας αλλά είναι λάθος το κομμάτι.

Grand Final: 🇬🇷 Greece / Marina Satti - ZARI
Marina Satti performing ZARI for Greece at the Grand Final at Malmö ArenaSarah Louise Bennett

Πιστεύω ότι η Μαρίνα αν έλεγε ένα νέου τύπου δημοτικό κομμάτι, με μια τετράφωνη χορωδία και παραδοσιακά όργανα και α καπέλα θα μιλάγαμε για την πρώτη τριάδα.

Μια τραγουδίστρια που δεν μπορεί να γεμίσει παρά μόνο με αισθαντικότητα τον χώρο. Η Κύπρια ήταν χορευτριάρα! Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι;

Φτιάξαμε ένα τραγούδι που είναι κατασκευή και δεν είναι τραγούδι. Θέλανε να είναι Μάικλ Τζάκσον που δεν είναι. Ο Φωκάς το γύρισε στο μονοπλάνο και έγινε φτωχό. Ήμασταν χαμένοι από χέρι!» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Υπήρχε ένα κλίμα κάτι ανάμεσα σε άγνοια, αφέλεια»

Σχετικά με τους Έλληνες σχολιαστές της Eurovision 2024 έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Όταν έγινε αυτή η ανάληψη, εγώ χάρηκα πολύ, αλλά εκ του αποτελέσματος έχω να κάνω παρατηρήσεις. Όταν αναλαμβάνεις κάτι, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς, μπορεί να έχεις τις αντιρρήσεις σου. Αν όμως πεις ναι και δεν μπεις μέσα με τα μπούνια, δεν μπεις ολόκληρος, μην μπεις. Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω, έχουν τη σφραγίδα της αποτυχίας. Ναι μεν είναι δουλειά, αλλά δεν συμφωνώ και με αυτό το πανηγυράκι. Μην μπεις ρε αδερφέ», είπε χαρακτηριστικά.

Athanasios-Alevras

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μιλάω για τη νοοτροπία. Δεν ξέρω πώς το εισέπραξε την πρώτη μέρα ο Θανάσης, αλλά τη δεύτερη ήταν αποστασιοποιημένος, σαν να λέει "ήρθα, έφαγα ξύλο την πρώτη μέρα και τώρα κλείνομαι στο καβούκι μου". Αυτό είναι λάθος Θανάση φίλε μου, που ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Δεν ήταν σωστή η συμμετοχή σου σε αυτή την ιστορία».

Για τα λάθη που έγιναν είπε: «Το να λες ότι το Σαν Μαρίνο είναι νησιωτική χώρα και να μην ξέρεις ότι είναι η παλαιότερη δημοκρατία της Ευρώπης και να μην ξέρεις πού είναι γεωγραφικά.

Υπήρχε ένα κλίμα κάτι ανάμεσα σε άγνοια, αφέλεια. Πρέπει να έχεις πλήρη γνώση αυτού που κάνεις και αν δεν την έχεις, διαβάζεις. Νησιώτες, λέει... Γιατί νησιώτες βρε αδερφέ; Όταν είπες Μάλτα, γιατί δεν είπες νησιώτες; Έχεις σκεφτεί διακοπές στο Σαν Μαρίνο;».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος για Μαρίνα Σάττι & Ζάρι: «Η καινοτομία αυτού του τραγουδιού ήταν το να πατώσουμε»

Eurovision 2024: Χαμός στο Instagram της Σάττι - Εκτοξεύτηκαν οι followers μετά τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Αυτοί θα ήταν οι βαθμοί της Σάττι αν ψήφιζε μόνο το κοινό - Η θέση μέσα στην 10αδα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved