NDP Photo Agency
Eurovision

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό: «Χαζομάρα μου...»

H  Μαρίνα Σάττι που μας εκπροσώπησε στη Eurovision επέστρεψε από το Μάλμε και απάντησε στους δημοσιογράφους για τα χασμουρητά, το πρόβλημα υγείας της και την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό.

«Πάνω κάτι αυτό που ξέραμε συνέβη. Είχα μια αγωνία αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Ούτε πυρετό είχα, απλώς είχα κρυώσει. Ίσως λόγια μου να παρερμηνεύονταν» είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «μετά από 15 ώρες στην σκηνή, πήγαμε στη συνέντευξη. Πέρασε άλλη μία ώρα που ήμασταν στον χώρο κουρασμένοι και χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Χαζομάρα μου που θεώρησα ότι είχε φύγει το focus από πάνω μου αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα Και ο Ολλανδός έκανε ότι κοιμάται».

Ο Φωκάς Ευαγγελινός επεσήμανε το κακό κλίμα που υπήρχε φέτος λόγω του Ισραήλ: «Είχε πολλές δυσκολίες. Υπήρχαν αντιξοότητες στο στάδιο. Υπήρχε μια “ατμόσφαιρα” λόγω των πολέμων, δεν υπήρχε η χαρά άλλων χρόνων, μια ανεμελιά. Υπήρχε μεγαλύτερη αυστηρότητα από ό,τι πρέπει».

«Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμη, κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική. Διαβάσαμε πιο πολύ από τις Πανελλήνιες. Ο δικός μας τρόπος είναι άλλος τρόπος, δεν είναι κακός. Όποιος είπε ότι δεν έχω ευφυΐα θέλω να πάω σπίτι του να με κάνει πιο έξυπνο. Μιλάμε, μιλάμε αλλά αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα. Είχα αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό. Εγώ ήμουν άρρωστος» είπε ο Ζερόμ Καλούτα.

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: Κατακεραυνώνει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision -Τα σχόλια για Αλευρά & Καλούτα

Eurovision 2024-Τηλεθέαση: Το εξωπραγματικό ποσοστό 89% & η στιγμή που καθήλωσε 3.400.000 τηλεθεατές

Σάττι - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 11η θέση: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά 100%»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved