Eurovision 2024: Πώς το TCL 40 NXTPAPER έκανε την εμπειρία μου στο Μάλμε φανταστική και αξέχαστη!
Eurovision

Eurovision 2024: Πώς το TCL 40 NXTPAPER έκανε την εμπειρία μου στο Μάλμε φανταστική και αξέχαστη!

Η Eurovision είναι από μόνη της μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για έναν δημοσιογράφο που καλείται να την ''καλύψει'' για το Μέσο στο οποίο εργάζεται. Εκτός, όμως, από καλό ρεπορτάζ και πολύ τρέξιμο, χρειάζονται και τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Η φετινή Γιουροβίζιον διεξήχθη με πολλές ανατροπές -αλλά αισίως- στο Μάλμε της Σουηδίας κι εγώ είχα την τύχη και τη χαρά να είμαι μία από τις διαπιστευμένες δημοσιογράφους που βρέθηκα εκεί, για λογαριασμό του gossip-tv.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και όλα να τρέχουν γύρω μας με ταχύτατους ρυθμούς, δεν αρκεί μόνο να έχεις την πληροφορία και να τη μεταδίδεις αλλά να είσαι και σε θέση να την καταγράψεις και να μεταφέρεις τον παλμό μέσα από μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Για εμένα ήταν μια ευτυχής συγκυρία να έχω μαζί μου το TCL 40 NXTPAPER, σε αυτή την αποστολή.

Φεύγοντας από την Αθήνα και φτάνοντας αρχικά στην Κοπεγχάγη, χρειαζόμουν αμέσως έναν καλό και γρήγορο οδηγό για να μπορέσω να κατατοπιστώ. Με το TCL 40 NXTPAPER δεν ξέμεινα ούτε μια στιγμή από πληροφορίες, τις οποίες είχα γρήγορα και άμεσα μπροστά μου!

Όταν επιβιβάστηκα στο τρένο με προορισμό το Μάλμε, υπήρχαν πολλά που με εντυπωσίασαν και ήθελα να απαθανατίσω. Τα στιγμιότυπα από το ταξίδι και οι εικόνες που έβλεπα από το παράθυρο διασχίζοντας τη γέφυρα Øresund, ήταν κάτι που σίγουρα ήθελα να έχω στο photo album μου!

tcl6.jpg

Στο δρόμο προς Μάλμε.

Φτάνοντας στο Malmo Arena, όπου ήδη είχαν αρχίσει πυρετωδώς οι προετοιμασίες, άνοιξα αμέσως την κάμερα για να μεταφέρω στην Ελλάδα τα vibes του κόσμου που για μέρες βρισκόταν έξω από το στάδιο για να παρακολουθήσει τις πρόβες, πριν τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

Και αμέσως μπήκα κι εγώ μέσα! Όταν άρχισα να απαθανατίζω τους καλλιτέχνες επί σκηνής, συνειδητοποίησα ότι το TCL κινητό μου θα γινόταν η προέκταση του χεριού μου για τις επόμενες ημέρες! Όπως και έγινε!

tcl3.jpg

Μέσα στο στάδιο με το TCL κινητό μου.

Ακόμα και τις στιγμές που βρισκόμουν μακριά από τη σκηνή, κατάφερνα ζουμάροντας να έχω μια καθαρή και εντυπωσιακή εικόνα, διατηρώντας την ποιότητα και την ισορροπία των χρωμάτων, χωρίς αλλοιώσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπορώ να έχω και καλής ποιότητας υλικό προς δημοσίευση και ωραία stories στα social media αλλά και ξεκούραστα μάτια, αφού προσάρμοζα τη φωτεινότητα στα επίπεδα που εγώ ήθελα.

Βγαίνοντας από το στάδιο και πηγαίνοντας προς το Press Center μαζί με συναδέλφους από όλη την Ευρώπη, και αφού πλέον είχε νυχτώσει, αντιλήφθηκα πως και οι βραδινές λήψεις ήταν εξίσου απίθανες!

tcl1.jpg

Στιγμιότυπο έξω από το στάδιο.

Όταν έφτασε η ώρα να μεταφέρω το υλικό που είχα τραβήξει όλη την ημέρα, στον υπολογιστή μου, και να ξεκινήσω να γράφω τα άρθρα μου, παρατήρησα ότι εύκολα και γρήγορα κατάφερα να έχω τα πάντα στο pc μου χωρίς να χαθεί καθόλου η ποιότητα. Και όταν μιλάω για ποιότητα, δεν εννοώ μόνο στην εικόνα, αλλά και στον ήχο καθώς το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει διπλά ηχεία και ήχο 3D boom powered by DTS.

tcl4.jpg

Και στο Press Center, το κινητό είχε γίνει η προέκταση του χεριού μου.

Κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό καθώς με αυτό τον τρόπο, οι αναγνώστες του gossip-tv είχαν την ευκαιρία να δουν όσα συνέβαιναν, τόσο ζωντανά, σα να βρισκόντουσαν εκεί!

Οι μέρες περνούσαν και το κινητό μου έγινε ο καλύτερός μου φίλος τόσο κατά τη διάρκεια της δουλειάς όσο και στον ελεύθερό μου χρόνο, όπου έβγαζα selfies και απαθανάτιζα τα τοπία, κάνοντας τις βόλτες μου στην πόλη, η οποία είχε φορέσει τα καλά της και όλοι γύρω μου ήταν σε ρυθμούς Eurovision.

tcl8.jpg

Eurovision vibes στην πόλη του Μάλμε.

Επιστρέφοντας στη βάση μου πια, έχω να δείχνω όλα όσα είδα και έζησα στη Σουηδία όπου βρέθηκα για τη Eurovision, μέσα από τα απίθανα στιγμιότυπα που κατάφερα να τραβήξω.

Και μπορεί η Ελλάδα να πήρε την 11η θέση με τη Μαρίνα Σάττι και το ZARI, ωστόσο, το TCL 40 NXTPAPER θα έχει σίγουρα την πρώτη θέση στην τσάντα μου και στην επόμενη αποστολή!

tcl5.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved