Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη Eurovision & τις διακοπές της! Γιατί τη φυγάδευσαν;
Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη Eurovision & τις διακοπές της! Γιατί τη φυγάδευσαν;

Η Μαρίνα Σάττι από την ημέρα που κατέβηκε από τη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, αποφάσισε να απέχει από τη δημοσιότητα όμως ένας προσωπικός λόγος την ανάγκασε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της. 

Είχε κανονίσει να βρεθεί στη γιορτή που διοργάνωσε το σχολείο της μικρότερης αδελφής της, της Σιρτάνα η οποία φοιτά στη Β' Λυκείου. Μάλιστα, επρόκειτο για την International γιορτή του συγκεκριμένου σχολείου που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σου Σου είναι ένα από τα ακριβότερα σχολεία των βορείων προαστίων.

Αλκαίος: «Θα ρωτούσα τη Σάττι αν η εμφάνιση στη Eurovision ήταν αυτή που ήθελε να δείξει στον κόσμο»

Η Μαρίνα ήταν απλά ντυμένη και ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί ειδικά για εκείνη προκειμένου να τραγουδήσει το «Ζάρι» με το οποίο η ίδια έφερε την 11η θέση στην Ελλάδα.

Και ενώ έδειχνε να είναι πολύ διαδραστική με τους φίλους και συμμαθητές της αδελφής της, δεν έδειξε την ίδια συμπεριφορά όταν πληροφορήθηκε για την ύπαρξη καμερών και δημοσιογράφων που την περίμεναν για να κάνει τις πρώτες -ουσιαστικά- δηλώσεις της μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision. Αντίθετα, με το που το πληροφορήθηκε έσπευσε να φύγει από τον χώρο, με ανθρώπους της να τη φυγαδεύουν ώστε να αποφύγει τα media.

Πάντως, η Μαρίνα Σάττι έδειχνε να είναι πολύ ξεκούραστη σε σχέση με τις ημέρες της στη Σουηδία, μετά και τις διακοπές της στην Τουρκία, πιθανότατα με τον σύντροφό της αλλά και πολλούς φίλους.

Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της στο σχολείο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved