Eurovision

Ρακιντζής για Σάττι: «Γούστα είναι αυτά... Εγώ εκπλήρωσα την περιέργειά μου περί Eurovision»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής σε σπάνια δημόσια εμφάνισή του μίλησε για την εμπειρία του στη Eurovision ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φετινή Ελληνική συμμετοχή, τη Μαρίνα Σάττι. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Νυχτερινός εκφωνητής» και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για το ραδιόφωνο.

Μιχάλης Ρακιντζής για Eurovision: Το λάθος τη βραδιά του τελικού, η γκρίνια και ο «πόλεμος»

Αναφερόμενος στη συνέχεια στη φετινή διοργάνωση στη Σουηδία και το φαντασμαγορικό σόου με τους ABBA επί σκηνής, ο Μιχάλης Ρακιντζής επεσήμανε:

«Αυτό που έγινε με τους ABBΑ στην φετινή Eurovision δεν ήταν ακριβώς Ai, αυτό γινόταν και με άλλους τρόπους. Θα μπορούσε να είχε γίνει πριν από πέντε ή και δέκα χρόνια. Είναι ένα συγκεκριμένο projection, δηλαδή δεν νομίζω ότι είδαμε Ai εκεί».

Πώς κρίνει όμως τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι που μας εκπροσώπησε; «Κοιτάξτε, γούστα είναι αυτά. Η κοπέλα το διασκέδασε, κάνει μια πορεία στον χώρο ιδιαίτερη που αυτή της αρέσει και της εύχομαι τα καλύτερα» είπε ενώ πρόσθεσε για τη δική του συμμετοχή με το τραγούδι S.A.G.A.P.O. το 2002:

«Δεν έχω έλλειψη από καλά τραγούδια, όμως νομίζω ότι η Eurovision πλέον είναι για νέα παιδιά για να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα. Εγώ εκπλήρωσα την περιέργεια μου περί Eurovision. Πάει, τελείωσε, πάμε για άλλα πράγματα»...

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved