Eurovision 2024: Αθωώθηκε ο Ολλανδός Joost Klein λόγω αμφιβολιών για την επίθεση σε camera woman
Eurovision

Eurovision 2024: Αθωώθηκε ο Ολλανδός Joost Klein λόγω αμφιβολιών για την επίθεση σε camera woman

Τέλος στο σκάνδαλο που υπήρξε στους κόλπους της Eurovision με πρωταγωνιστή τον Ολλανδό εκπρόσωπο Joost Klein ο οποίος είχε αποβληθεί από τον μουσικό διαγωνισμό λόγω επεισοδίου με camera woman. 

Ο τραγουδιστής δεν ανέβηκε ποτέ στη σκηνή της Eurovision για να παρουσιάσει το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπούσε την Ολλανδία ύστερα από καταγγελία από το «θύμα» που υποστήριξε ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Photo-by-Joost-Klein-on-February-29-2024.-May-be-pop-art-of-one-or-more-people-bangs-duffle-coat-overcoat-top-and-bolo-tie..jpg

Λίγους μήνες μετά, ο Ολλανδός τραγουδιστής αθωώνεται λόγω αμφιβολιών όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Στην ανακοίνωση του δημόσιου φορέα τηλεπικοινωνιών της Ολλανδίας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η απόφαση του Σουηδού Εισαγγελέα ήταν να κλείσει την υπόθεση για το υποτιθέμενο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον @joostklein στην #Eurovision 2024 με μια camerawoman λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.... Μόλις μάθαμε επίσης ότι η ποινική έρευνα εναντίον του Joost Klein ανεστάλη από τη σουηδική Εισαγγελία επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής συμπεριφοράς. Από την αρχή είπαμε ότι αυτός ο αποκλεισμός ήταν περιττός και δυσανάλογος και έτσι αποδεικνύεται τώρα. Είμαστε ακόμη βαθιά απογοητευμένοι που η περιπέτεια του Joost Klein και ολόκληρης της Ολλανδίας έληξε βάναυσα με αυτόν τον τρόπο. Το επόμενο βήμα είναι να έχουμε μια συνάντηση με τη διοίκηση της EBU σχετικά με αυτό το θέμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η συνάντηση θα επικεντρωθεί σε αυτόν τον άδικο αποκλεισμό. Θα συζητήσουμε επίσης όλες τις άλλες ενστάσεις μας σχετικά με την πορεία των γεγονότων στα παρασκήνια του Διαγωνισμού Τραγουδιού που είχαμε στείλει προηγουμένως στην EBU σε μια ολοκληρωμένη επιστολή ένστασης, η οποία μέχρι σήμερα έχει παραμείνει αναπάντητη. Η προσέγγιση της Avrotros είναι και παραμένει ότι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού αφορά τους καλλιτέχνες και το μουσικό τους μήνυμα. Η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο της EBU».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved