Instagram 

Eurovision

Eurovision: Η τραγουδίστρια του Ισραήλ σχολιάζει το χασμουρητό της Σάττι 5 μήνες μετά τον διαγωνισμό

Η Eden Golan, η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024, μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της στον διαγωνισμό, ο οποίος ήταν γεμάτος αντιδράσεις και διαδηλώσεις λόγω της πολιτικής κατάστασης στη χώρα της.

Παρά το γεγονός ότι της ζητήθηκε να αφαιρέσει πολιτικές αναφορές από το τραγούδι της, οι αποδοκιμασίες εντός της αρένας ήταν τόσο έντονες που δεν μπορούσε καν να ακούσει τον εαυτό της.

Eurovision 2025: Η τελευταία φορά που η Ελλάδα πραγματοποίησε εθνικό τελικό & τι θα δούμε φέτος!

Israel | Eden Golan – Hurricane (Second Semi-Final)

Alma-Bengtsson-EBU

«Υπάρχει ένα σύστημα που καταστέλλει τις αποδοκιμασίες, τις μειώνει και τις μετατρέπει σε ζητωκραυγές. Αλλά ναι, ήταν έντονο. Δεν μπορούσες να με ακούσεις. Έπρεπε να τραγουδήσω μηχανικά, σαν αυτόματος πιλότος. Ένιωσα σαν να είχα ένα θηρίο μέσα μου. Θα το ξανάκανα και θα δεχόμουν αποδοκιμασίες εκατομμύρια φορές αν χρειαζόταν», ανέφερε η Golan.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στις αντιδράσεις των συναγωνιστών της, περιλαμβάνοντας και μια αμήχανη στιγμή με τη Μαρίνα Σάττι, που χασμουρήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Καλή τύχη. Μακάρι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά τους. Προσεύχομαι γι’ αυτούς. Προσεύχομαι να έχουν μια καλή ζωή και να είναι ευτυχισμένοι».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved